Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Randizás alatt mikortól van az, hogy a nő is írhat a férfinek? Annyit hallom/latom, hogy nem szabad őket keresni mert a vadászösztön..
És mert akkor az nagyon pushy, meg needy meg rossz fényt vet a nőre.
Aztán, hogy ha egy férfi nem keres minden nap, vagy napokig elvan anélkül, hogy keressen, akkor tedd magad kukába mert nem kellesz.
Normális embernek bók ha a másik keresi.
Azok keresik az elérhetetlen nőt, akik képtelenek saját maguk által eldönteni hogy valakinek milyen értékei vannak, és ezért abban mérik a másik értékét, hogy mennyire elérhetetlen számukra.
Bocs, hogy nőként kotyogok bele, de megosztom a saját tapasztalataimat. Mennek mindenféle szenny női lapban ezek a nagygenerál "jó"tanácsok, hogy jaj, ne keresd, mert ha írsz neki, könnyen kaphatónak gondol, vadászösztön, egyéb bullshit... a legtöbb férfi tök normális, nem játszmázik, nem így gondolkodik. Örülni fog, ha keresed magadtól is és írsz rá, ha eszébe jutsz. Nyeretlen kora huszonéves koromban én is követtem ezeket a tanácsokat, és az akkori párom később azt mondta, volt amikor majdnem letett az egészről, mert úgy tűnt, nem érdeklem... pedig igen,csak hát nem akartam olyannak tűnni.
Jó, talán ne óránként 8x, mert az már kicsit ijesztő.
Abban viszont sztem van vmi, hogy ha vkit érdekelsz, nemtől függetlenül, az fog téged keresni viszonylag gyakran. Ha napokig ghostol, akkor vagy talonban vagy neki, vagy megbízhatatlan.
Annyira összezavart ez a sok féle vadászösztön téma, hogy kicsit elvesztem...
Köszönöm mindenkinek! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!