Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és a "vadászösztön"?
Mert sokan belefáradtak abba ,hogy küzdjenek.
Meg miért is csak a pasi kezdeményezhet? Miért is kéne küzdeni valakiért? Egyáltalán mit ért sok nő az alatt ,hogy küzdjenek érte?
Sztm egy nő ugyanúgy kezdeményezhet ,ugyanugy megkérdezheti pl ,hogy mikor találkozunk. Randi után a nő is felhívhatja a férfit.
Miért a pasi fízessen mindig mindent az elején?
Egyenjoguság van ,amit a nők akartak. (persze jó is ez ,nem szívessen élnék olyan korba ,ahol
Mindenki mást ért a "kezdeményezés" alatt.
1.-Valaki arra érti ,hogy a fiú keresse a lány társaságát.
2. -Valaki úgy érti, hogy a fiú hívja el a lányt randira, vagy konkrétan mondja meg neki, h mit akar tőle.
3.-Valaki arra érti, hogy a fiú csókolja meg, kezdeményezze a szexet stb.
Én amúgy hajlandó vagyok kezdeményezni, küzdeni egy nőért, de nem ész nélkül.
Tehát ha az 1. pontban leírtakra pozitívan reagál a nő, vagyis amikor keresem a társaságát és látom rajta, hogy örül nekem, mosolyog rám, szívesen van velem, akkor továbbmegyek a 2. pontra és elhívom kettesbe, ezzel a tudtára adom, hogy akarok tőle valamit, ha erre is pozitívan reagál(szívesen eljön, látom ,h jól érzi magát),akkor jöhet a 3. pont csók, szex stb.
Viszont ha bármelyik pontban azt tapasztalom, h a nő nem vevő rám, akkor teszek még 1 kísérletet, és ha akkor sem, akkor nem erőltetem tovább a dolgot. Olyan szekér után nem futok, ami nem vesz fel.
Mert sokan belefáradtak abba ,hogy küzdjenek.
Meg miért is csak a pasi kezdeményezhet? Miért is kéne küzdeni valakiért? Egyáltalán mit ért sok nő az alatt ,hogy küzdjenek érte?
Sztm egy nő ugyanúgy kezdeményezhet ,ugyanugy megkérdezheti pl ,hogy mikor találkozunk. Randi után a nő is felhívhatja a férfit.
Miért a pasi fízessen mindig mindent az elején?
Egyenjoguság van ,amit a nők akartak. (persze jó is ez ,nem szívessen élnék olyan korba ,ahol a nő elvan nyomva).
A nők is ,pasik is dolgoznak. Ugyanúgy fízethet mind2 ,ugyan úgy végezheti a házimunkát ,stb stb...
Én pl kezdeményeztem eleget a páromnál ,nehéz eset volt. De megérte. Jó a kapcsolatunk ,a lányommal eggyütt imád.
N25
A gond ott kezdődik, mikor először, másodszor meg harmadszor is pofára esik a kezdeményező, küzdő férfi. Hónapokig küzdöttem a szerelmemért, ami úgy tűnt viszonzott is lesz, aztán összetörte a szívem. Ezután kétszer is meggondolom, a kisujjamat megmozdítsam e egy nőért, akiknél csak az elvárások vannak, tenni azt már semmit, mert a nőnek alanyi jogon ki kell nyalni a seggét.
"Nőként mindig úgy gondoltam, hogy a férfi dolga a kezdeményezés, hiszen az az általánosan elfogadott álláspont, hogy a férfiak úgy vannak összerakva, hogy igénylik azt, hogy meg kelljen küzdeniük a nőért."
Ezt a marhaságot is csak egy nő mondhatja, hogy alátámassza magának, neki nem kell semmit tenni egy kapcsolatért, hisz "a férfiak így vannak összerakva", küzdjenek csak ők, te meg majd szétrakod a lábadat a legjobbnak.
Alapvetően nem ezen múlik a dolog(nálam legalábbis).
Ha kedvelem és vonzódom hozzá, akkor mindegy hogy ő nyomul rám, vagy nekem kell hajtanom rá, mert mindenképp összejövök vele. Attól ,hogy küzdenem kell érte , nem fogok jobban, vagy kevésbé vonzódni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!