Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác miért csalja meg a barátnőjét, ha boldog vele? Miért akar mégis lefeküdni egy másik lánnyal? A vadászösztön nem válasz. Ha valaki szereti a párját, nem csalja meg, nem lenne lelkiismerete hozzá.
Talán az csalja meg a párját, aki vagy önző, vagy nem tervez életreszóló kapcsolatot, és ezt tudja a lelke mélyén. Így amikor ott az alkalom, a következő sablonok futnak le a fejében:
- úgyse derül ki
- ez csak egyszeri alkalom
- ha kiderül, majd járok ezzel a másikkal
- ha kiderül, majd veszek egy csokor rózsát
- áll a f4szom és kész, ez a csaj meg itt pucsít nekem
Nem hiszem, hogy vadászösztönre lehet fogni, nem kutyák vagyunk, ne hülyüljünk már. Általában eléggé savazom a férfiakat, de volt egy lánybarátom, akiből azért ábrándultam ki, és azért kezdtem el hanyagolni a barátságunkat, mert nem bírt magával, és állandóan csalta a barátját. Mindezek előtt mondjuk megcsalták őt is, nem tudom, ez számít-e,bármit is, nem lehet ez se mentség, hogy ,,velem kiszúrtak, én is megtehetem másokkal". Tehát nőben is van ilyen, az a lényeg... Aki megcsalja a másikat, az szimplán csak magára gondol és a pillanatnyi élvezetekre, a hiúsága enged a másik csábításának és bókjainak...
L23
A vadászösztön nem válasz. Szerintem sem.
Azért, mert nem boldog vele, csak látszólag. A szex nincs rendben közöttük, biztos, hogy sok elutasítást, és kevés pozitív visszajelzést kap.
Egy férfi, aki ki van elégítve, nem megy másik nőhöz. Egyszerűen lusta (is) hozzá.
"Ha valaki szereti a párját, nem csalja meg, nem lenne lelkiismerete hozzá." Ebből jöttem rá, hogy nő vagy. Ezt csak magatoknak beszélitek be, hogy ne kelljen szembe néznetek a valósággal, és hogy ezért is csak a férfi legyen a hibás, és soha nem a nő.
37F
Azért, mert több mint 65 millió színvariáció van a feketén, meg a fehéren kívül.
Létezik az ok - okozati összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!