Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megvert mert spiccesen csókolóztam egy másik fiúval. A másik nem jelentett semmit de mit tegyek a barátommal?
Nem tudom hogy kezdjem, hülyeséget csináltam.
Boroztam egy másik fiú lakásán vele és csókolózásba fordult a dolog.
Szex nem volt, igazából csak valaki figyelmére vágytam mert a párom az utóbbi időben (1 hónapban) elhanyagolt.
Mikor megtudta a dolgot kb. elrabolt az utcáról, beültetett az autóba és elkezdte kérdezgetni ki volt. Én nem mondtam meg, erre elkezdett folytogatni, széttépte rajtam a ruhát és kitépte a hajamat az autoba, a combomra pedig akkorakat vert, hogy kétszeresére dagadt és belilult.
Én nagyon megbántam amit tettem, így is hogy kb már 3 hete együtt sem aludtunk. Ő bocsánatot kért, de ezt nem bírom elviselni.
Jogos ha emiatt többé nem állok szóba vele?
Segitsetek, alig birom feldolgozni a törtenteket, eddig 1,5 év alatt 4szer volt ilyen rohama de nem iyen dolog miatt, csak siman felkapta a vizet es szetverte a lakast, folytogatott. Mit tegyek? Amúgy egy kedves fiú. (Volt) 27 éves ő, én 21
Koszonom a valaszokat!
Ezek után még nem is kellene elmagyaráznod neki, h miért dobod ki. Ilyet nem tudnék megbocsájtani.
28N
Ő teljesen jogosan szakíthatna veled a csók miatt, te is teljesen jogosan szakíthatnál vele, mert megvert.
Szóval én a helyetekben szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!