Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megvert mert spiccesen csókolóztam egy másik fiúval. A másik nem jelentett semmit de mit tegyek a barátommal?
Nem tudom hogy kezdjem, hülyeséget csináltam.
Boroztam egy másik fiú lakásán vele és csókolózásba fordult a dolog.
Szex nem volt, igazából csak valaki figyelmére vágytam mert a párom az utóbbi időben (1 hónapban) elhanyagolt.
Mikor megtudta a dolgot kb. elrabolt az utcáról, beültetett az autóba és elkezdte kérdezgetni ki volt. Én nem mondtam meg, erre elkezdett folytogatni, széttépte rajtam a ruhát és kitépte a hajamat az autoba, a combomra pedig akkorakat vert, hogy kétszeresére dagadt és belilult.
Én nagyon megbántam amit tettem, így is hogy kb már 3 hete együtt sem aludtunk. Ő bocsánatot kért, de ezt nem bírom elviselni.
Jogos ha emiatt többé nem állok szóba vele?
Segitsetek, alig birom feldolgozni a törtenteket, eddig 1,5 év alatt 4szer volt ilyen rohama de nem iyen dolog miatt, csak siman felkapta a vizet es szetverte a lakast, folytogatott. Mit tegyek? Amúgy egy kedves fiú. (Volt) 27 éves ő, én 21
Koszonom a valaszokat!
Igen, rendbe jött, nagyon kapart, hogy maradhasson. Aztán pár hónap után otthagytam.
Nem vertem meg, kapott rendesen :D Csak párnán keresztül, így nincs nyoma.
Előtte se és utána se vertem meg nőt, életemben, csak elöntötte a szar az agyamat.
Nem kívánom egyiktőknek se, de ha egyszer hazajönne a férj, és közölné, hogy a szeretője terhes, gondolom, ti csinálnátok egy kávét és megdumcsiznátok. Nem vágnátok hozzá, az első kezetekbe adandó dolgot.
Képmutatóak vagytok, ennyi.
Nem vágnám hozzá, de kávé sem lenne.
42F
"Képmutatóak vagytok, ennyi."
Tökéletesen egyet értek ezzel.
Te is hülye vagy, hogy mással csókolózol, de ez akkor se normális.
1.5 év alatt 4 ilyen? Kb 3-4 havonta?
Marha kedves fiú.
Akik meg egyetértenek a megcsalás miatt, azok nem ismernek átmenetet a kávéval kínálom és a verés közt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!