Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Titeket is zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna, ha a leendő férjetek azt mondaná,hogy a munkában soha semmit nem szabad elismerni/elvállalni,hogy magatok rontottátok el,hanem mindig a másikra kell fogni?

Figyelt kérdés
Ezen kívül a következő ominózus kijelentés, " mindig oda állok, ami nekem éppen kapóra jön, bármelyik oldal csak én jól jöjjek ki belőle,mert gátlástalannak,karrieristának kell lenni,és eltaposni mindenkit". Ti mit szólnátok ehhez?
ma 08:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%

Egy arrogáns beképzelt bunkó.

De nálad sem százas minden, ha ilyennel vagy együtt, ráadásul te is szidod, mint a bokrot, ennek ellenére meg a felesége akarsz lenni...

ma 08:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Mert Te soha nem szidsz senkit,utolsó? Nálad minden rendben? Akkor örülj neki!!!!!!!!!!!!!!!
ma 08:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Tipikusan olyan ember, aki azt hiszi, hogy csak aljas módon lehet sikereket elérni.

Ahogy a példa mutatja, ez pont nem így van, mert ő így nem ért el semmit :D Se a mostani párom, se az exem nem úgy lett sikeres, hogy átgázolt másokon, épp ellenkezőleg.

ma 08:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Könyvelésben dolgozik amúgy,és azt mondja a "cégekkel csak így lehet,és mindenkivel jó pofizni kell,mert csak így tud magánéleti dolgokat is kiszedni.. Szerintem ez ordenáré..
ma 08:53
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Miért vagy együtt ilyen emberrel? Van az mondás, hogy madarat tolláról, embert barátjáról - szerintem inkább embert párjáról a helyes. Válogasd meg, kivel jössz össze, mert az egy kép rólad.
ma 08:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Egy másik felnőtt ember cselekedeteiért,gondolataiért nem én vagyok a felelős. Engem miért ítélnének el/meg azért mert ő ilyen? Mindenki saját magáért felelős. Ha én nem vagyok olyan,akkor engem miért bántanának? Előítéletességből, mert "biztos az is olyan"? Igen, ilyen a mai 21. század,hogy ismeretlenül elítélünk mindenkit. AMúgy én épp ellenkezője vagyok, szóval ilyen miatt nem aggódom mert szeretnek az emberek.
ma 09:02
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Hát de ha egy trógerrel vagy együtt, akkor te is tróger vagy🤣Érted, zsák a foltját.
ma 09:18
 18/24 A kérdező kommentje:
Persze,persze..Ha az egyik alkoholista, a másik is az?
ma 09:18
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Jaj, te direkt játszod a hülyét? Aki együtt van egy alkoholistával, az nem azt jelenti, hogy ő is alkoholista, hanem azt, hogy vagy lelki sérült/nincs önbizalma, nem hisz abba, hogy jobbat is találhatna, vagy ilyesmi, de egész biztosan nem egy egészséges lelkű, magabiztos, igényes ember, aki egy alkesszel együtt van. Érted?
ma 09:24
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
Hát ez se igazi kérdés az biztos... más ertekrendet vallo ember hozza se menne ilyenhez
ma 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!