Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél ebbe?

Figyelt kérdés

Barátnőm előbb jár dolgozni mint én. Ő nehezen kel és kitalálta hogy keljek vele mert konnyebb lenne.

Eddig is 30percre rá keltem mint ő, és bepakoltam a cuccait amit visz

tegnap 20:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Sőt, odáig elmegyek, hogy akivel nem egyezik a napi ritmusunk, az kizáró ok.

Én is extrém nehezen kelek, ellenben éjfélkor még képes vagyok kitakarítani az egész házat.

Két olyan pasival is éltem együtt, akik viszont pacsirták voltak és egyszerűen el sem akarták fogadni, hogy én nem. Ha nem mentem dolgozni, akkor 9-nél előbb nem keltem fel. Ők felkeltek és sokszor nekem is fel kellett velük, ahogy mondjuk az egyik még délutáni szundit sem engedett beiktatni időnként.

Azzal nincs gondom, ha más a munkarendünk, de ki tudja nyírni a kapcsolatot, ha az életviteletek nagyon eltérő.

tegnap 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!