Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérdezhetem ezt a lakótársamtól, ti belemennétek ebbe?
Figyelt kérdés
Fiú a lakótársam, én vagyok a lány. Közös szobánk van (1 hálóból és 1 nappaliból áll a lakás). Külön van egy-egy ágyunk egymástól kb. fél méterre. Szeretném, ha összetolnánk és esténként kiskifli-nagykifli pózban aludnánk. Csókot vagy szexet nem akarok tőle, nem igazán az esetem, de az érintés nagyon jól esne.2020. szept. 10. 08:54
1/24 anonim válasza:
Nem jó ötlet, vagy akarj mindent vagy semmit. Ne húzd az agyát szegény srácnak.
2/24 anonim válasza:
Ha az ágyakat - kívánságodra - egybetoljátok, akkor a fiú nem elégszik majd meg a "kifli"-vel.
Valld be, hogy nemcsak az érintésére vágyódsz...
Mennyi ideje alszotok egy szobában? Ha csak szeptember elsejétől, akkor a fiú majd úgyis lépni fog...
Ffi.
3/24 A kérdező kommentje:
Épp az, hogy csak ennyit szeretnék, neki is megmondanám, hogy többet nem. Nektek nem jobb ilyen pózban aludni? Gondolom a fiúk is szeretik ezt, jól esik nekik a másik testi közelsége.
2020. szept. 10. 09:02
4/24 anonim válasza:
Nem csak ennyit szeretnél, ne hazudgálj!
Ha dugni akarsz vele, mondd meg az igazaz neki?
5/24 anonim válasza:
A fiúk általában nem szeretik az összebújást, sokan csak a szex reményében csinálják.
6/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vele szexelni, sem csókolózni, ahhoz nekem nagyon erős vonzalom kell, ami iránta nincs és nem is lesz. Összebújni alváshoz viszont jólesne.
2020. szept. 10. 09:07
7/24 anonim válasza:
Sajnos férfiak nem így müködnek, így nem ajánlom.
8/24 anonim válasza:
Nagyon rossz ötlet , jobb ha nem csinálod.
Nem is értem hogy jutott eszedbe ilyen.
9/24 anonim válasza:
Én benne lennék de en szuper érzékeny férfi vagyok nem probáld meg mert rád fog hajtani
10/24 anonim válasza:
Amíg nem laktál vele, addig kivel aludtál kifliben?
Nem jól gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!