Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezhetnél valamit amit nem mersz attól a bizonyostól és a válasza után kitörölnék a memóriáját, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Természetesen csak a kérdésre nem emlékezne.2019. jan. 13. 16:18
1/14 anonim válasza:
Hogy mi értelme a válaszra emlékezni, ha a kérdésre nem emlékszik? Ezt gondold át újra kérdező.
2/14 A kérdező kommentje:
Te gondold át egyes. Én egy intim témáról kérdeznék valakitől de nem teszem mert elvégre magánügye.
Bennetek milyen kérdés merül fel ami kíváncsivá tesz de nem mered megkérdezni mert magad hoznád kellemetlen helyzetbe vagy éppenséggel bátortalan vagy?
2019. jan. 13. 16:26
3/14 anonim válasza:
Ugy ertette,hogy csak a kerdest torolnek ki a memoriajabol..gondolom a valasszal egyutt.
En nem kerdeznek semmit, ugyis tudom a valaszt.. es meg jobban fajna, ha hallanam is.
5/14 anonim válasza:
Gondolkoztam egy ideig de nem igazán jutott eszembe ilyen. Szerintem egy jó kapcsolatban meg mersz kérdezni bármit tőle és válaszol is őszintén. A nagyon lényeges dolgokat meg úgy sem titkoljátok el egymás elől.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolatban
2019. jan. 13. 16:36
7/14 anonim válasza:
Valószínűleg hiába kérdezel, úgyse válaszolna.
8/14 anonim válasza:
Nem sokra mennék, ha tudnám bizonyos kérdésre a válaszát, talán csak még rosszabb lenne, hogy én emlékszem a válaszra, ő meg a kérdésre sem.
9/14 anonim válasza:
Egy régi "attól a bizonyostól" megkérdezném, hogy valaha nézett-e rám úgy, mint akivel akár több is történhetne, esetleg tetszettem-e neki bármikor is.
Még tinik voltunk, és én mindenféle jeleket összegyűjtöttem, belemagyaráztam jó néhány dolgot, kíváncsi vagyok bármit ebből jól gondoltam-e.
10/14 anonim válasza:
Nincs olyan, amit ne kérdezhetnék meg a férjemtől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!