Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezhetem a párom arról, hogy mit érzett, amikor az exének új párja lett?
Kíváncsi vagyok ilyesmire, szívesen beszélgetnék ezekről a témákról, de nem tudom, ezzel nem indítanék-e el benne valami rossz dolgot, pl hogy elkezdene hiányozni az exe.
Mi a véleményetek, lehet egy kapcsolatban ilyen témákról őszintén beszélgetni, vagy nem érdemes?
Szerintem egy normális párkapcsolatban bármiről lehet beszélni. Mi szoktunk ilyenekről is beszélgetni.
19/L
Kérdezd, maximum nem felel, vagy megkér, hogy ejtsétek a témát.
A páromtól megkérdeztem már, hogy milyen érzés becsípni a frkát, ő tőlem, hogy mikor kezdtem maszturbálni, meg mindent, ami eszünkbe jut.
Néha előjönnek kínosabb dolgok, de jó, hogy ő mindenre nyitott, és engem is bevállalósabbá tesz.
Megkérdezheted, de ha nem olyan választ kapsz, ami tetszik neked, csakis magadra vethetsz.
Szerintem az ilyet tök fölösleges firtatni, főleg, ha utána esetleg nem bírod elviselni a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!