Hogyan tudhatnám meg a vércsoportomat, ha nincs benne a születési kiskönyvemben? Amikor majd vért vesznek várcukormérésen, megkérdezhetem a dokiktól?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 14:09
1/4 anonim válasza:
Vércsoport meghatározást műtét vagy szülés előtt csinálnak.
Cukornál nem tudom, hogy csinálnak-e.
(Talán ha kifizeted, akkor megnézik azt is.)
2/4 anonim válasza:
Cukormérésen nem nézik a vércsoportot. Azt külön kémcsőbe kell levenni. Esetleg megkérdezheted az orvost, hogy kérne-e neked vércsoportmeghatározást. De mivel nem vagy életveszélyes állapotban, se nem vársz (gondolom) műtétre, ezért nem nagyon szoktak ilyen vizsgálatot kérni, mivel pénzbe kerül... azért kérdezz rá mindenképp.
Esetleg Serafol-on kikeverheti az orvos is, de az nem a hivatalos laboratóriumi meghatározás.
3/4 anonim válasza:
vércukormérésen nem tudják megmondani. szülés és műtét előtt szokták megnézni, bár nekem műtét előtt sem nézték meg
4/4 anonim válasza:
a csoporthatározás nem tartozik a rutin vizsgálatok közé és ha hivatalosat szeretnél akkor az sok ezer ft-ba kerül. ha tudsz szerezni serafolt és tűt akkor meg tudod csinálni magadnak is(igaz nem lesz hivatalos és el is ronthatod, ha nem vigyázol eléggé). am ha nagyon szeretnéd akkor van nekem itthon serefolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!