A Csepeli SZTK-ban a Labor csak időpontra veszi le a vért?
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne.Egyszerűen lehetetlen időpontot kérni telefonon a Csepeli SZTK laboratóriumába.Két nap egymás után azzal telt el hogy folyamatosan hívtam őket,hol egyből foglalt jelzést adott ami a gyakoribb,hol pedig hosszan csörgött de semmi válasz.Mivel az orvosom aki nem a kerületben van,azt javasolta kérdezzek utána kell e ide is időpont a vérvételhez vagy le veszik anélkül is,így több sikertelen próbálkozás után felhívtam a betegirányítót,ott egyből felvette egy nő,megkérdeztem tőle,erre azt a választ kaptam hogy ő nem tudakozó hívjam fel a labort és lediktálta nekem a számot,azt amit 2 napon keresztül órákig próbáltam hívni.Majd elmondtam mi a problémám,hogy nem érem el őket,és hogy be nem tudok menni mivel hajnaltól késő délutánig dolgozom,és akkor már a labor sincs nyitva,és én is hullafáradt vagyok.Kedvesen megkértem próbálja meg nekem kapcsolni a labort hátha úgy sikerül,mire a nő elkezdett ordítozni velem a telefonba,hogy őt nem érdekli az én problémám ezt mondjam el az orvosomnak,és hogy ő nem telefon központ jöjjek be és intézzem el vagy próbálkozzak tovább telefonon,és köszönés nélkül rám vágta a telefont.Ezen hozzá teszem nem voltam meglepődve hiszem a Csepeli SZTK dolgozóinak 80% (és nagy tisztelet a kivételnek) bunkó és egyáltalán nem törődik a beteggel!Én ugyan a héten kaptam szabad órákat a munkahelyemtől,igy egyik reggel be megyek levetetni a vért a beutalómmal,remélem hogy sikerrel járok,és felesleges megszerezhetetlen időpont nélkül is leveszik a vérmintát.
Ha kismama vagy, akkor állítólag nem kell időpont. Amúgy azt szeretik, ha a rendelési idő után hívják őket időpontért. Talán 10 és 14 óra között, ha jól emlékszem.
Én pont egy hete voltam, egy tündéri szőke hölgy vette le a vért, meg se éreztem. Komolyan, semmi nyoma nem maradt. De azért vannak ott tényleg bunkó dolgozók. Ha tehetem, más kerületbe vagy magán megyek szakorvoshoz.
Azért remélem közben sikerrel jártál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!