Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérdezhetem ezt a lakótársamtól, ti belemennétek ebbe?
Figyelt kérdés
Fiú a lakótársam, én vagyok a lány. Közös szobánk van (1 hálóból és 1 nappaliból áll a lakás). Külön van egy-egy ágyunk egymástól kb. fél méterre. Szeretném, ha összetolnánk és esténként kiskifli-nagykifli pózban aludnánk. Csókot vagy szexet nem akarok tőle, nem igazán az esetem, de az érintés nagyon jól esne.2020. szept. 10. 08:54
21/24 anonim válasza:
Szerintem irtó gáz dolog így kihasználni a pasit. Egyébként nekem az összebújás is csak olyannal menne, akihez valamilyen szinten vonzódok. Még tinikoromban voltak fiú barátaim, megöleltük egymást néha ami jól esett, de nekem a kifli már túl intim hozzá. Vagy a péniszét nyomja a fenekemnek, vagy én nyomom a sunám az ő fenekének. Tuti nem menne egy semleges sráccal.
22/24 anonim válasza:
Nem jó ötlet, a vége sport lenne, akkor is, ha nem ennek indult.
23/24 A kérdező kommentje:
Szoktunk közösen sportolni, járunk futni. Gondolom nem erre céloztál.
2020. szept. 10. 19:41
24/24 anonim válasza:
Lenne ott nagy kifli,kis fánkos lyukacskában is öntettel😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!