Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha a párotok megkérne arra, hogy elalváskor mondjatok neki esti mesét, belemennétek vagy nem?
Meglepne, de nem zavarna, amíg nem kell minden este csinálni.
Most is van, hogy a barátommal álomba beszéljük/meséljük egymást és magunkat, csak nem Andersen mesékkel.
Igen. Volt ilyenre példa.
ADHD-s, azaz pörög az agya. Ha figyel valamire, az elég jól leköti, és könnyen el tud aludni.
Nem kell mesének lennie, bármi megteszi, csak beszéljek - a napom, random eszmefuttatás, mi történt a videojátékomban/könyvemben, satöbbi.
Nekem meg pont, hogy belassul az agyam a nap végére, nem vagyok túl beszédes, a mesék meg elég rövidek, így gyakran olvasok fel. Most Bogar bárd meséit olvasom :D
Amennyiben nem lennék fáradt, mesélnék neki a kis hercegnőről, aki nagyon szeretne egy új táskácskát. :)
Ha pedig fáradt lennék, bedugnám a fülesét, és aludjon erre: https://www.youtube.com/watch?v=hPbZqYAwMjk
Igen, nagyon aranyos és volt már rá példa :)
Az Alíz Csodaországban-t mondtam, miközben simogatta a hajamat, és el is aludt <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!