Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha gazdagok lennétek, belemennétek egy olyan kapcsolatba, ahol a férfi a háztartásbeli?
Ha annyira gazdag lennék, és valóban produktívan töltené a napjait a férfi, nem csak otthon fetrengne, akkor simán.
Nekem anyukám sokkal jobban keresett mindig, apukám volt velem otthon 1 éves koromtól óvodáig, és utána is volt egy 2 éves háztartásbeli időszaka, még anyukám újra egyetemre járt.
Nem vagyunk gazdagok. Így is ér válaszolni?
Két éves lett a legkisebb, mikor jött a korona, a férjem munkahelye pedig megszűnt. Megegyeztünk, hogy az megy dolgozni, aki előbb talál munkát. Ez én voltam. Ő maradt otthon egy évet gyes-en. Mosott, főzött, takarított, én dolgoztam másodállásban is. Plusz elvégzett egy tanfolyamot, hogy az új szakmával el is tudjon helyezkedni.
Semmi extra nem történt, az ágyban se cseréltünk szerepet, ő se lett impotens, és nekem se nőtt tőle szőr a mellkasomon. Egyikünknek se volt teljesen új a szerep, mivel előtte is dolgoztam egy másfél évtizedecskét, meg a férjem is el tudta végezni a házimunkát. Továbbra is én pucoltam ablakot, ő vágta a fát.
Ha kapnék egy olyan állásajánlatot, amivel bőven keresek eleget, simán benne lennék, hogy felmondjon, és vigye a háztartást a férjem.
Ha értelmesen tölti az idejét, akkor igen. Pl. tanul, karitatív munkát végez, stb..
Ha olyan gazdag lennék, akkor nyilván lenne bejárónő, szakács vagy rendelnénk.
A fizetésem most is elég lenne két főre (bejárónő, szakács nélkül persze), de nem mennék bele. Senkinek nem tesz jót a lakásba való bezártság mentálisan, célok nélkül.
Ha pedig tényleg hazdag lennék és nem kéne háztartási munkát végeznie, akkor nincs kiábrándítóbb egy egésznap tv, netflix előtt fetrengő féfinál/nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!