Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Telefoncsere? Belemennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefoncsere? Belemennétek?

Figyelt kérdés
A párom és én is féltékeny típus, mert nagyon szeretjük egymást. Sajnos mostanában olyanokat álmodom, hogy megcsal, hogy átver. Bízom benne, de nagyon rossz érzést kelt ez bennem. Ha legközelebb reggel viccesen megkérdezi, hogy na kinek írtál mondanám neki, hogy jó, cseréljünk telefont most, így, hogy hozzá sincs nyúlva arra a napra. Ő is megnézheti ha akarja amit csak akar meg én is. Ha egymás telefonja a másiknál van mindig ott van mellettem, figyeli, hogy mit nézek. Elvinnénk a munkába, arról írnánk egymásnak utána este visszacserélnénm
2021. okt. 13. 07:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Ennek nem sok értelme van szerintem. Az álmokat meg tudd a helyükön kezelni, ne keverd a valósággal, mégis milyen alapon? Amúgy a féltékenység nem a szerelem jele, hanem a bizalmatlanságé.
2021. okt. 13. 07:48
 2/30 anonim ***** válasza:
82%

Aztán hívogathatjátok egymást, ha valamelyikőtök sürgős hívást kap a családjától vagy a munkahelyéről, jó buli.

Én nem mennék bele. Bízom a páromban, az álmok pedig csak álmok.

2021. okt. 13. 07:54
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Tudjuk egymás kódját a feloldáshoz. Bízunk egymásban.

Ilyen beteges féltékenységgel nem mérgezném a kapcsolatunkat.

2021. okt. 13. 08:04
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

Tőlem aztán vihetné az enyémet, de nekem nem kellene az övé. Naponta ezerszer keresik a munkája miatt, kell a francnak a folyton berregő telefonja. Délután úgyis mindig lecsapok rá, mert neki van insta fiókja és azon szoktam ömlesztett mémeket nézni.

De csomószor van olyan, hogy ír közben valamelyik barátja, kollégája, szólok neki, hogy xy írt, ő meg ha nincs kedve pötyögni az egész napos telefon kapkodás után, akkor megkér, hogy válaszoljak nekik.

2021. okt. 13. 08:07
 5/30 anonim ***** válasza:
28%
Ezt akartam én is,de a férjem nem ment bele.Ezzel számomra csak gyanúsabb lett!
2021. okt. 13. 08:19
 6/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem, mert az ő telefonja sokkal rosszabb, mint az enyém :D

Tudjuk egymás kódját, volt, hogy pár órára el kellett mennie és az ő telefonját nem töltötte a töltő, így az enyémet vitte el...

Én csak azért nem örülnék ha átnézné a telefonomat, mert pl abba írom az ajándékötleteket neki is és vannak ilyen jellegű képek is

2021. okt. 13. 08:32
 7/30 anonim ***** válasza:
96%

"A párom és én is féltékeny típus, mert nagyon szeretjük egymást."

Mivan? Mármint ugy érted mindketten iszonyat bizonytalanok vagytok magatokban és kikell vetiteni a másikra mindenáron? Maradjatok csak együtt nyugodtan.

0%-ot lehet nyomatni, de nem azért féltékeny vki mert szereti a másikat, hanem mert fél és zéró önértékelése van illetve ő maga is lelépne amint tehetné.

2021. okt. 13. 08:55
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Tök ellentmondásos amit írsz. Nem, nem bízol benne es ezek szerint ő sem benned. Remek egy kapcsolat lehet...
2021. okt. 13. 09:14
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Max hajlíthatóra cserèlnèk, de amúgy kinőttem már a cserèlgetèsből, meg a legújabb iPhonezèsből

😆

2021. okt. 13. 09:36
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Ti sem lesztek sokáig együtt...
2021. okt. 13. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!