Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefoncsere? Belemennétek?
Aztán hívogathatjátok egymást, ha valamelyikőtök sürgős hívást kap a családjától vagy a munkahelyéről, jó buli.
Én nem mennék bele. Bízom a páromban, az álmok pedig csak álmok.
Nem.
Tudjuk egymás kódját a feloldáshoz. Bízunk egymásban.
Ilyen beteges féltékenységgel nem mérgezném a kapcsolatunkat.
Tőlem aztán vihetné az enyémet, de nekem nem kellene az övé. Naponta ezerszer keresik a munkája miatt, kell a francnak a folyton berregő telefonja. Délután úgyis mindig lecsapok rá, mert neki van insta fiókja és azon szoktam ömlesztett mémeket nézni.
De csomószor van olyan, hogy ír közben valamelyik barátja, kollégája, szólok neki, hogy xy írt, ő meg ha nincs kedve pötyögni az egész napos telefon kapkodás után, akkor megkér, hogy válaszoljak nekik.
Nem, mert az ő telefonja sokkal rosszabb, mint az enyém :D
Tudjuk egymás kódját, volt, hogy pár órára el kellett mennie és az ő telefonját nem töltötte a töltő, így az enyémet vitte el...
Én csak azért nem örülnék ha átnézné a telefonomat, mert pl abba írom az ajándékötleteket neki is és vannak ilyen jellegű képek is
"A párom és én is féltékeny típus, mert nagyon szeretjük egymást."
Mivan? Mármint ugy érted mindketten iszonyat bizonytalanok vagytok magatokban és kikell vetiteni a másikra mindenáron? Maradjatok csak együtt nyugodtan.
0%-ot lehet nyomatni, de nem azért féltékeny vki mert szereti a másikat, hanem mert fél és zéró önértékelése van illetve ő maga is lelépne amint tehetné.
Max hajlíthatóra cserèlnèk, de amúgy kinőttem már a cserèlgetèsből, meg a legújabb iPhonezèsből
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!