Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél ebbe?

Figyelt kérdés

Barátnőm előbb jár dolgozni mint én. Ő nehezen kel és kitalálta hogy keljek vele mert konnyebb lenne.

Eddig is 30percre rá keltem mint ő, és bepakoltam a cuccait amit visz

tegnap 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
ezt miért nem tudod egyedül eldönteni?! könyörgöm már... mit tudom én neked milyen nehéz felkelni.... kit érdekel, hogy más mit tenne.
tegnap 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Igen, felkelnék vele.
tegnap 20:33
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Mi az, hogy bepakoltad a cuccait? Kisgyerek?
tegnap 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Én nem kelnék fel vele. Fordítva én se várnám el, sőt még zavarna is, ha kerülgetni kéne a párom a fürdőben, wc-ben, konyhában, miközben sietek. Ha nehezen kel, feküdjön le hamarabb.
tegnap 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Volt olyan pasim akivel allandoan keltem hajnalban is mert tök jo volt hogy még a buszmegben volt egy pub, így zenegép és zene kávéval inditottuk a napot es aztán ment el a busszal csak.

De ha jol rémlik én akkor nem is dolgoztam hanem tanultam.

Munka mellett már nem kelnék vele hajnalban. Nem bírnék.

Max néhe néha oke de rendszeresen kizárt

Forditva velem szinte senki nem kel ha én járok hamarabb meloba.

Csak egyetlen pasim volt kivétel ez alol aki fel kelt velem akkor is ha ö ejszakai muszakbol jott haza 2 kor. De felkelt velem 5 kor 6 kor is mindig. Sokszor el is vitt meloba.

tegnap 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
30 percen én nem akadok fenn. Ha neki ez segít, akkor felkelnék vele együtt.
tegnap 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Én igen, de én szeretek eleve korán kelni, nyugiban készülődni (a párommal együtt kávézni is), így is 3 órával a munkakezdés előtt kelek, pedig nincs olyan messze. Nekem nem lenne megterhelő fél órával korábban kelni, ha mondjuk csak annyit szeretne, hogy dobjak neki össze egy szendvicset vagy ilyesmi.
tegnap 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy kelnék. Én is nehezen kelek😂
tegnap 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
63%
Igen, mert legalább együtt lennék a barátnőmmel. Együtt viselni a terhet...
tegnap 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem csinálnám ezt. A nő vagyok. Mindenki akkor kel amikor neki kell. Semmi közöm hozzá.
tegnap 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!