Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 3-4 napja beteg vagyok, ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3-4 napja beteg vagyok, ennek ellenére kikeltem az ágyból,és csináltam ma amit tudtam. A barátomnak mindössze ennyit kellett kibírnia,és már fejemhez vágta,hogy munka mellett neki kellett elmosogatnia. Szerintetek is ideje volna meneszteni?

Figyelt kérdés
Eddig soha nem kellett megcsinálnia ilyesmit, mert én megtettem ezeket a dolgokat. Nem volt belőle vita, mert én csak 4 órában dolgozom munkahelyen,ő meg 8. Ettől függetlenül ma teljesen kikelve magából dobálta a szitkokat a fejemhez,hogy ő dolgozik,és még utána neki kell elmosogatnia pár hangsúlyozom pár edényt meg maga után összeseperni a fürdőben vagy mondjuk porszívózni. Lázas beteg voltam, nyomtam az ágyat,és egy árva szóval sem kérdezte meg soha,hogy hogyan vagyok,helyette kint az étkezőasztalon meccset nézett a gépen, meg egy oszt társával írogatott. Teljesen kikattantam,hogy még neki áll feljebb, de amikor ő beteg akkor mindenki ugrálja körbe, meg csinálják meg helyette az ő munkáját is..
jan. 23. 22:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Te szoktál főzni, vagy hol te, hol ő?

Ha csak te, akkor ezt csinálnám a helyedben: mostantól csak magamnak főznék, megenném, mire ő hazajön, és mikor hazaér éhesen, ezt mondanám neki:

Van egy jó hírem: ma nincsen mosogatnivaló.

Én amúgy nem maradnék olyan férfival, aki ha néhanapján lázas beteg vagyok, nem mosogatni áll neki, hanem képes engem cseszegetni pár mosatlan edény miatt, és meg sem kérdezi, hogy hogy vagyok.

A párom ilyenkor csinál egy nagy adag húslevest, és megkérdezi, hogy mit tudna csinálni, amitől jobban érezném magam.

Szerinem mindig érdemes egy kapcsolatban feltenünk azt a kérdést, hogy a másik viselkedése azt tükrözi, hogy fontosak és értékesek vagyunk a számára, vagy csak hasznosak.

jan. 24. 04:03
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Aki szerint mindegyik ilyen és ez van, az fenntartja ezt a problémát. Nem kell ilyenekkel együtt lenni és nem csak ilyen van, nem kötelező mindig kapcsolatban lenni, ha csak ez a választék épp. Ha bemész a boltba és almát akarsz enni, de azt látod, hogy mindegyik rohad és penészes, akkor nem veszel almát, nem? Hanem megvárod, amíg jön a friss készlet. Háromszor voltam komoly, hosszabb kapcsolatban és most kezdődött nemrég egy negyedik, és egyik férfi sem volt ilyen soha, mindegyik tudott takarítani, akkor is, ha semmi bajom nem volt, teljesen természetes volt mindenkinél, hogy ő is nekiáll valaminek, ha látja, hogy kicsit kupi van, kérni sem kellett. Még a mostaninál azt mondom, vállalnék kicsit többet, ha együtt élnénk, mert heti 55 óra munka mellett még otthon is dolgozik, de aki napi 8 órában van a munkahelyén és utána nincs semmi dolga, az ne sírjon, hogy rendet kell maga után tartania, pláne ha a másik beteg. Ez nem férfi, hanem egy hisztis kisfiú.
jan. 24. 05:54
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

Meneszteni? Inkább felmondani. Nem a barátnője, a szerelme vagy, hanem a csicskája, bejárónő, szakács, kiszolgáló. Nem értem, mi a jó neked ebben, hacsak nem az, hogy eltart, mert a 4 órás munkádból nem tudsz megélni, és nyilván ő is úgy gondolja, hogy ezért cserébe házimunkásként tart.

Ha nem ez a helyzet, akkor el nem tudom képzelni, hogy mégis mi a fene tart ott.

jan. 24. 07:04
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Alapból egy felnőtt kapcsolat úgy néz ki, hogy mindketten dolgozunk (ha nincs kicsi gyerek) és mindketten ugyannyi házimunkát végzünk alapesetben. Ettől ideiglenesen lehet max eltérni, de ha szereted a párod, alapból segíteni akarsz. Most pl. nekem egyszerre van vizsgaidőszak, meg rossz időszak munkában így a párom csinál több dolgot. De majd itthon kell maradnom két hetet nem sokára, akkor én veszek át több dolgot.
jan. 24. 07:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Dobnám ki, mint macskát. Én nem vagyok beteg, mégis szívesen segít párom. Sőt, az előbb ágyba kaptam kávét. Csak úgy.
jan. 24. 08:27
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

"Nem kell ilyenekkel együtt lenni és nem csak ilyen van, nem kötelező mindig kapcsolatban lenni, ha csak ez a választék épp"

Az a baj, hogy nem épp ez a valaszték, hanen mindig. A ferfiak 85%-a ilyen, mondom ezt úgy, hogy nekem nem ilyen. Vagyis volt, hogy elfososodott kicsit, helyreraktam.

De minden barátnő emiatt panaszkodik, a családnan is ezt látom. A multkor is volt egy kérdés ennek kapcsán, mind erre panaszkodott ott is, hogy akinek nem volt ilyen a férje, a gyerek után még annak a pasija is elkényelmesedett.

Szóval lehet azt mondani, hogy nem kell ilyet valasztani, de akkor mit valassszon az átlag nő, aki szeretne csaladot, gyerekeket, amihez meg ferfi kell?

jan. 24. 08:49
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Igen.

Egy arrogáns bunkó, nulla empátiával, és a kisujját sem hajlandó mozdítani érted. Ezek után még kérdés??

#1 "jellemzően mindenhol így megy"

A frászt.

Lehet, hogy a te köreidben igen, de normális helyeken a férfi nem féreg, és legalább a minimálisan elvárható mértékben megbecsüli a barátnőjét, és érezteti, hogy számíthat rá.

jan. 24. 08:58
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan... Ha barátnőm beteg, alapvető, hogy szó nélkül megteszek mindent azért, hogy ő nyugodtan pihenhessen. Elsüllyednék szégyenemben, ha követelőznék, meg becsmérelném ahelyett, hogy segítek neki.
jan. 24. 09:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a suttyót tedd lapátra.
jan. 24. 09:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a kapcsolatban sajnos te a csicska vagy. Én is az vagyok...de én is gondolkodok a szakításon.
jan. 24. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!