Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-4 napja beteg vagyok, ennek ellenére kikeltem az ágyból,és csináltam ma amit tudtam. A barátomnak mindössze ennyit kellett kibírnia,és már fejemhez vágta,hogy munka mellett neki kellett elmosogatnia. Szerintetek is ideje volna meneszteni?
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ez jellemzően mindenhol így megy.
A nők betegen is felkelnek, csinálják a házimunkát, főznek, ellátják a gyereket, a pasik meg döglenek. Ez
"hogy munka mellett neki kellett elmosogatnia."
Erre csak ez az elfogadható válasz:
Igen, ha felnőtt embernek érzed magad, akkor neked is kell mosogatni. Nem az anyád vagyok, ha nem tetszik akkor menjél szépen vissza hozzá.
"Eddig soha nem kellett megcsinálnia ilyesmit, mert én megtettem ezeket a dolgokat."
Ez volt a baj! Hiába dolgozol kevesebbet, azért nem kell a másik helyett is csinálni mindent. Ha abszolút nem dolgoznál még oké, de az ilyen pasi akkor is elvárja majd, ha már van gyerek és mellette 12 órában dolgozol.
Az én férjem 5 napig fetrengett lázasan, körbeugráltam.
Most én vagyok beteg, úgy kell szólni mindenért és egy teát is nehezére esik elkészíteni.
Szerintem vannak született lusta férfiak és persze mindig a nő van okolva hogy elrontotta.
Legfeljebb az anyja rontotta el gyermekkorában.
Ez nem normális dolog és nem kell elfogadni.
Ha egy pasi szeret, akkor gondoskodik rólad, pláne ha beteg vagy.
Egy ilyen gyíkkal minek vagy együtt, mi hasznod van belőle? Jobb egyedül szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!