Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek ez a dolga tényleg?
Ha van barátja, gyereke akkor egész nap robotol a lakásban főz süt takarít mos? Nincsen szabadideje.orakon át a konyhában van főz stb mert eljárja a pasi tőle? Ez normális dolog?
Szerintem nem az,a hideg kirazz az ilyen típusú emberektől!!
20
Nem fos spagettit :D
Nem vettem észre, hogy aki addig igényes volt magára és környezetére, az hirtelen megváltozzon. Inkább a nők szokták önként a nyakukba venni a terheket, mert még mindig sokakban benne van a bizonyítási kényszer, hogy ők már pedig milyen jó háziasszonyok.
Itt volt nemrég egy kérdés, hogy milyen sértő, hogy az anyós kaját hoz, mintha nem tudná ellátni a férjét, ahelyett, hogy örült volna neki és mwegosztanák a munkát a férjével, inkább rohan konyhatündérkedni, hogy bevágódjon az anyósnál.
"Az meg hogy valaki alkalmanként főz neked egy fos spagettit mikor elmész hozzá, nem egyenértékű azzal, mikor életed végéig főzni kell, bevásárolni hozzá, a menüt kitalálni,"
De hát ezt csinálja, hiszen magára is rendszeresen főz :D
#22 Te azt csak spekulálod, hogy rendszeresen főz magára.
Miből gondolod? Mert mikor átmentél akkor 2x csinált neked valamit? Megint nem egyenlő a napi szintű főzéssel, bevásárlással, menü tervezéssel.
#21 Én meg rengeteg ilyet hallottam, láttam.
Nem veszi a nő önként a nyakába, hanem megcsinálja egyedül, mert nem akar putriban lakni.
Itt az oldalon is csomó férfi leírja, hogy ő mindent megcsinál magára, de ha van nő, akkor ráerőszakolja, hogy mindent ő csináljon.
A valóság nem úgy működik, ahogy te elképzeled.Csak ezzel nyugtatgatod magad, hogy ennek vannak jelei és kiderül együttélés előtt.Nem, nem derül ki, teljesen lutri.Azért mondod ezeket, mert azt hiszed, veled nem történhet akkor meg.
"#22 Te azt csak spekulálod, hogy rendszeresen főz magára."
Te igen szerencsétlen. Mondja mit főzött, mit vásárolt.
Véletlen elküldtem.
És nem hazudik, mivel eleve nem kamuzós, másrészt gyakran megy a kamera, miközben éppen főz, eszik. Sütni is tud.
ÉLs nincs ezzel egyedül, jóval több olyan férfit ismerek, akik tudnak főzni, mint akik nem. A 20-as korosztályban is. SOkan sütni is tudnak.
Nem tudom, honnan szeded, hogy a főzés női képesség csak.
#25 Te ostoba.Mondani bármit lehet.
A szöveg többi részét meg olvasd el annyiszor, ahányszor szükséges, hogy felfogd.
#26 Na, akkor segítek.
Itt most az a téma, hogy EGYÜTTÉLÉSNÉL a férfiak rendszeresen bevásárolnak, sütnek és főznek-e.
SENKI NEM ÍRTAAAAA, hogy nem lenne rá képes.Arról volt szóó, hogy a többség NEM CSINÁLJA, ha összeköltözik egy nővel.Ennek SEMMI KÖZE ahhoz, hogy amíg egyedül lakott, addig megcsinálta-e ezeket a dolgokat, vagy nem.
#29 És ismét leírom, hátha végre felfogod: ez csak együttélés után fog kiderülni, hogy mi az, amit valóban meg is csinál.
Pláne, ha gyerek is születik, és mondjuk a nő visszamegy dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!