Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan nőről aki kijelenti hogy ő márpedig soha nem fog jogosítványt szerezni, mert a férfi dolga a vezetés és ő nem érezné magát nőnek egy olyan férfi mellett aki autót sem tud vezetni?
Figyelt kérdés
Továbbá szerinte férfi dolga a lakás megteremtése, illetve hogy fuvarozza a nőt. Saját bevallása szerint a szerelem nem fog ételt tenni az asztalra és fedelet rakni a feje fölé.2021. márc. 16. 19:03
1/6 anonim válasza:
Szóval a régi, hagyományos modellre vágyik? Biztos van férfiben is ilyen, szóval nem lehetetlen ilyen kapcsolatot találni, viszont ez ugye azzal jár, hogy akkor meg az övé minden női munkának számító dolog. Ha ez részéről rendben van, akkor nincs gond és nem nézném le emiatt, még így sem, hogy én nem értek vele egyet. Teljesen más, ha csak elvárná a dolgokat, de a saját részét már nem teljesítené.
2/6 anonim válasza:
Ha a nő főz, mos, takarít, gyereket nevel mellette (velem együtt), akkor ez az én értékrendem szerint az ideális. Ebben nőttem fel, láttam működni, erre vágyom én is.
3/6 anonim válasza:
A jogositvány gáz. (Hogyan fogja hurcolni a gyereket iskolába/oviba?
A többi rendben van!
4/6 anonim válasza:
"Hogyan fogja hurcolni a gyereket iskolába/oviba?'
Féééééérfidóóóóóógaaaaa!!!!!! Nem tetszett hallani? :)
Amugy meg az en generaciomban az osztaly 80%-at a BKV jaratai hurcolta az iskolaba, es tuleltuk :)
36F incel
5/6 anonim válasza:
Spirituálisan érettlen, kisbaba.
6/6 anonim válasza:
"Saját bevallása szerint a szerelem nem fog ételt tenni az asztalra és fedelet rakni a feje fölé."
Akkor ő is dolgozzon meg érte.Szépen hazaadni valamennyi pénzt,beszállni a benzinköltségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!