Érvek a motorozás mellett?
Addig, amíg nem saját keresetből oldod meg, jogosan szól bele a szülő, hogy mire adja a pénzét.
Tudom nagyon jól, hogy az nem számít a gyereknek, hogy mit kíván a saját szülője. Új autót, vagy akár új konyhabútor.
Dolgozz meg magad a pénzért, s onnantól kezdve azt csinálsz amit akarsz.
Sehogy.
Majd ha lesz saját pénzed, elköltözöl, leteszed a jogsit és veszel motort.
Azért féltik a szülők a kisgyerekeket mert baromi veszélyes, a fiatalok meg felelőtlenek (tudom a kérdező mindig kivétel)
Egyébként olyan érv nem létezik, amivel meg lehet győzni egy szülőt. És valójában nincs is. A motorozás egy nagyon költséges hobbi. Aki megengedheti magának az csinálja, aki meg nem, az álmodozik róla. Hobbit meg amúgy sem úgy választ az ember, hogy keres valakit, aki finanszírozza nekik
Én azt mondtam fateromnak hogy nem kell ahhoz motorozni hogy meghaljak, jöhet bármi más is sajnos
Ne hallgass senkire, ha nagyon szeretnél egy vasat úgyis megszerzed idővel.
Én először vennék egy krossz gépet, és irány a terep. Ott lehet gyakorolni, és ha tetszik, jöhet a jogsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!