Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nincs E jel a bukósisakomba,...

Nincs E jel a bukósisakomba, von magához bármi felé akadályt?

Figyelt kérdés

2020. nov. 19. 15:15
 1/7 veterán vas ***** válasza:
78%

Csak ha versenyeken akarod használni.

Egyébként sehol nem nézik.

2020. nov. 19. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy van ott E jel, csak nem találtad meg: [link]
2020. nov. 19. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor fog gondot okozni, ha balesetet szenvedsz. Akkor ugyanis a biztosító azt fogja mondani, nem előírásszerű sisakod volt, ergo szerződést megszegtél, tehát te vagy a felelős a sérüléseidért, vagyis nem fizet senki egy fillért sem.
2020. nov. 19. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:

#3: milyen szerződést szegtél meg? Én nem vagyok szerződve a másik biztosítójával.

Egyébként nem értem miért ez a fontos. A megfelelő minőségű sisak a saját érdeked. Mindenki döntse el mennyit ér neki a feje.

2020. nov. 19. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Hármasnak pedig igaza van. Jogilag ha E jel nélküli sisakot hordasz, az nem elfogadott, nem minősül sisaknak, tehát mintha rajtad se lenne. Ha motoros rendőr állít meg, ők szokták nézni, vagy ha kifejezetten nem is nézik felismerik a gyanús márkákat és akkor bizony bünti van.
2020. nov. 19. 21:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert egyik jó ismerősömtől kaptam ajándékba Amerikából a sisakot, egyáltalán nem rossz minőségű. Tehát ésszerű hogy tényleg nincs benne az E-jel. Ilyenkor valami E-jel szerűséget ráragasztani/rá varrni, vagy ilyesmit nem érdemes?
2020. nov. 20. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Felesleges. Akinek számít az E jelzés (rendőr, biztosító) úgyis kiszúrja hogy nem valódi, akkor meg minek.
2020. nov. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!