Hogyan tudnám megvédeni a cipőmet motorozás közben attól, hogy a váltókartól fekete legyen?
Figyelt kérdés
Akik motoroznak tudják, hogy miről beszélek. Igen, néha napján nem tudom elkerülni, hogy civil cipőbe motorozzak(no, nem lehet mindenhova full-gear-ben menni), ennek okán néha a cipőm fekete lesz a váltókaron lévő gumitól. Meg lehet ezt valahogy úgy oldani, hogy ne legyen fekete a cipőm, plusz ne nézzek ki túl idiótán se(nem szeretnék egy zoknit húzni a cipőmre, vagy ilyesmi na). Köszi a válaszokat.2020. nov. 28. 23:21
1/3 anonim válasza:
Esetleg tekerd be a váltókart folpack-kal.
2/3 anonim válasza:
Eletemben nem motoroztam, megis ratalaltam a gugliban, kb. elsore: [link]
Feltalaltak mar a spanyolviszt, igy neked mar nem kell.
3/3 anonim válasza:
én ilyet használok, váltóra kell felhúzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!