Két ütemű 50cc kismotor után, egy 4 ütemű 125cc-s motor megfelelő lenne utcára túrázni?
Sziasztok! Volna egy 2t 50cc Derbi Senda motorom. Viszont le szeretném váltani egy nagyobbra, mivel utcára túrázni csak aszfalton szeretnék. Szerintem nem való a 2t kismotor túrázni. (Vékony hang, sokat eszik, kevés erő, de javítsatok ki ha hülyeség)
Szemezgettem egy 4t 125 yamaha ybr-el. Viszont attól félek hogy az 50-es 2t után nem lesz nagy különbség erőben egy 125 4t. Vagy inkább érdemes letenni az A2-t? Kérlek adjatok tanácsokat ez esetben! Köszönöm!!
Van A1-em nem használom. Simsonnal járok. De ha felülök egy 125-ösre mindig ledobom a hajam és remegő térdekkel szállok le, hogy úristen milyen erős.
Legyen az akár egy suzuki gn125.
Ahogy a #3-s írja, én is így vagyok. Egy 125-ösöm volt, és hozott valaki egy cbr 600-ast próbára..mentem vele egy nagyobb kört, és aznap mindenem remegett..maradok a 125-nél..nem akarok donor lenni.
Ankérdezőnek: egy négyütemű japó az egyik legjobb döntés, mindenhová elvisz, sosem romlik el, igazi élménymotor.
Én 50-es Tomossal jártam kirándulni, az is pont jó volt, a 125 meg egy csoda ahhoz képest.
1-es vagyok, nem tudom, miről beszéltek. Én 125-össel kezdtem és 1 év után cseréltem le 650-esre, pont A2 szélére. Sose éreztem, hogy 125-ös olyan hű de erős lenne, max városban pirostól elindulásnál a szakadt 60 LE-s Opel Astra mellett. Én is túráztam 125-össel, utassal Csehországba is elmentünk, Lengyelországba is, Tátrába is. Túl gyenge sok helyen, hogy felvegye a környező autók sebességét, gyakran a 90-et se bírta, ha picit felfele kellett menni. Ha a kérdező túrázni akar, és van már tapasztalata 50-essel, egy 250-es is gond nelkül vállalható.
Az meg egyenesen f#szság, hogy a CBR600-at felhoztad. Az egy 100 LE-s sportmotor. Nyilván nem 50-es, vagy 125-ös után jön. Nekem most egy 900-as túramotorom van és kb ezzel van egy szinten egy 600-as sportmotor sok szempontból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!