Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Osram H4 Cool Blue Intense...

Boboka2 kérdése:

Osram H4 Cool Blue Intense NextGen +100% 5000K halogén izzó -ról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

Üdv!

Suzuki ignsibe szeretném,5000kelvines elvileg led hatású.

Mennyire lehet vele jól látni?kinek mi a véleménye rola?

Úgy tudom a rendőr se szolhat érte mivel ece engedélyes.

Helyzetjelző,és a rendszámtábla villanyba is rendeltem ugyanezt,és ugyanugy ece engedélyes az összes.

Köszönöm!

#Suzuki #halogén izzó #Led hatású #Jobb ízzó
febr. 17. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos ezeknek jóval kevesebb az élettartamuk, mint a simának, inkább egy lámpa polírozás kéne, ha még nem volt. Nekem a sima izzók vannak benne és elég jól világítanak, annyira, hogy kb. soha nem kapcsolok refit, mert magasságot is beállították, így látok.
febr. 17. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:

1/1

El tudnék vele lenni, csak nekem eddig led volt az autóba,csak félek vele falu környékéröl kimenni xd

Ugyhogy valami led hatást szeretnék elérni.Ez az 5000kelvin bíztató.

Igazábol csak az érdekelne hogy mennnyire lehet vele jobban látni,illetve nem e roszabb mint a gyári

febr. 17. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Erősebb, mint a gyári, igen, de ha matt a fényszóró vagy/és nincs rendesen beállítva a magassága, akkor úgy sem fogsz rendesen látni vele.
febr. 17. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy te nagyon latsz majd, de ugy vakítanak ezek a sz@rok szemből, hogy nem is igaz. Legyen rendben a lámpatested, búra minden akkor jónak kell lennie a gyari megoldasnak. Nem lesz Lexus az Ignisből egy hidegfényű "tuning" izzótól. (ráadásul drágább, de kisebb elettartamú)
tegnapelőtt 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!