Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy nőnek ez a dolga tényleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek ez a dolga tényleg?

Figyelt kérdés

Ha van barátja, gyereke akkor egész nap robotol a lakásban főz süt takarít mos? Nincsen szabadideje.orakon át a konyhában van főz stb mert eljárja a pasi tőle? Ez normális dolog?

Szerintem nem az,a hideg kirazz az ilyen típusú emberektől!!

dec. 30. 12:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%

Nyilván nem ez a dolga, csak sok a lusta here, aki azt is “segítségként” aposztrofálja, ha összeszedi a koszos alsóit a földről.

Jelzem, szerintem a férfiak többsége nem ilyen, legalábbis a környezetemben. De azért szép számmal előfordulnak ilyen szerencsecsomagok.

dec. 30. 14:53
 12/32 anonim ***** válasza:
91%
Ha mindketten dolgoznak, akkor mindkettejük dolga. Nálunk így működik. Középkorias felfogású tahó pasikat messziről kerüld, különben a csicskása leszel míg élsz.
dec. 30. 14:59
 13/32 anonim ***** válasza:
40%
Keress másmilyen férfit. Annyi szabad férfi van, mint égen a csillag.
dec. 30. 15:10
 14/32 anonim ***** válasza:
60%
#13 Aham, hogyne.Költözzön össze 3 havonta mással, mert ez csak együttélés után derül ki.Mindegy mit hazudoznak a férfiak, a többség semmit nem akar csinálni, amint nő kerül a képbe.Még azok sem, akik előtte magukra megcsinálták.
dec. 30. 15:40
 15/32 anonim ***** válasza:
36%

14

Nemk csak az együttélés után derül ki, csak figyelni kell. Egyedül él? Milyen rend van nála? Főz neked, ha nála vagy?

dec. 30. 15:53
 16/32 anonim ***** válasza:
67%

Ez így nem normális dolog, maximum átmenetileg, amíg a gyerek(ek) kicsi(k).

Viszont nálunk nagyjából ez volt, amikor a feleségem még otthon volt a gyerekekkel és "csak" velük és a háztartással foglalkozott. Magával szinte semmit. Se hobbi, se barátnők, se énidő, se semmi. Sok-sok éven keresztül. Nem dolgozott, "főállású anya" volt, én dolgoztam főállásban + vállalkozásban. Én háztartási munkákban szinte semmit nem csináltam, néha sütöttem-főztem, de ennyi. Ő már nagyon nagyon belefásult és belebetegedett ebbe a helyzetbe, de sosem panaszkodott. Talán ez volt a baj. Csak utólag, később derült ki, hogy mennyire megszenvedte.

Aztán elment dolgozni ő is és kb. onnantól lett optimális neki is az élete. Kiszabadult a négy fal közül, lettek barátnői, hobbija, direkt megegyeztünk, hogy legyen mindkettőnknek énideje is sokkal több. Kivirult, szinte újjá született onnantól kezdve.

Felosztottuk a háztartási munkákat is, sokkal többet vállalok én is és persze sokkal többet vagyok én is a gyerekekkel, ahhoz képest, ahogyan régen volt, hogy tudjon ő is magával és a hobbijával foglalkozni.

Ez így kerek. Az nagyon nem jó hosszú távon, amikor valaki beszorul a falak közé és csak a gyerek(ek) + háztartás van neki... mi sajnos későn eszméltünk erre rá.

dec. 30. 16:08
 17/32 anonim ***** válasza:
79%
Meg a feltevés is undorító
dec. 30. 16:20
 18/32 anonim ***** válasza:
73%
Én azt nem értem, hogy ezeknek a nőknek hogy van minderre energiája. Én egyedül élek egy kis lakásban, rendszeresen főzök, mosok, takarítok magamra. De csak magamért felelek, nem kell gyereket nevelnem, nem kell egy férfit kiszolgálnom. És még így is alig marad szabad időm, amit csak lustulással tölthetek. Komolyan nem rakom össze, hogy bírják azok a nők akik egyszerre visznek egy háztartást, nevelnek akár több gyereket és ne adj isten mellette még dolgoznak is. Mindezt hogy?
dec. 30. 16:21
 19/32 anonim ***** válasza:
27%

Nőként írom, hogy ezeket a csoffadt férfiakat (akikről fentebb írtatok) nők nevelték fel, az anyjuk által lettek ilyenek. Egy férfi, akinek normális gyerekkora, apja, anyja volt, az nem lesz ilyen.

Sokan képtelenek felfogni, hogy az a társadalom a boldog társadalom, amiben a nők boldogok. Mert a szerencsétlen, szorongós, kicsinált nők nem fognak egészséges férfit nevelni, az biztos.

Kérdezzétek meg akármelyik incelt itt az oldalon, milyen gyerekkora volt. Tízből tíz azt mondaná, apja nem volt, vagy ha volt is, nem vett részt a nevelésben, sem a házimunkában, vagy egy iszákos idióta volt, vagy erőszakos, vagy szerencsétlen. Az anyja meg valószínűleg egy szorongós, kényszeres, lelkibeteg nő volt, aki nem tisztelte magát, mivel ő sem látott soha olyat, hogy egy nőt tiszteltek volna. Ilyen szülőktől az incel csávókám nyilván nem tanulhatta meg, hogyan kell a nőkkel bánni, teljesen elfuserált világképet örökölt.

És ez persze így megy tovább, annyiban változott a világ mára, hogy az inceleknek nincsen nője, a nők meg inkább maradnak szinglik, mert az biztonságosabb. Hát nem egy jó irány, annyi biztos.

dec. 30. 17:55
 20/32 anonim ***** válasza:
46%

#15 De, ez csak együttélés után derül ki.

Semmit nem jelent az, hogy mikor egyedül él tiszta-e a lakása és rend van-e nála.

Ezt írtam: "Mindegy mit hazudoznak a férfiak, a többség semmit nem akar csinálni, amint nő kerül a képbe.Még azok sem, akik előtte magukra megcsinálták."

Az meg hogy valaki alkalmanként főz neked egy fos spagettit mikor elmész hozzá, nem egyenértékű azzal, mikor életed végéig főzni kell, bevásárolni hozzá, a menüt kitalálni, stb stb.SEMMI KÖZE a kettőnek egymáshoz.SEMMI.

dec. 30. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!