Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy nőnek ez a dolga tényleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek ez a dolga tényleg?

Figyelt kérdés

Ha van barátja, gyereke akkor egész nap robotol a lakásban főz süt takarít mos? Nincsen szabadideje.orakon át a konyhában van főz stb mert eljárja a pasi tőle? Ez normális dolog?

Szerintem nem az,a hideg kirazz az ilyen típusú emberektől!!

dec. 30. 12:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
7%
Igen ez lenne a normális,csak már sok a túlemancipált pi@a.
dec. 30. 13:04
 2/32 anonim ***** válasza:
7%

Egy férfinak ez a dolga tényleg?

Húzza az igát egész életében, egy pénztermelő gépezetté képzi magát, mert ha alapból nem született viszonylag jóképűnek, magasabbnak, akkor csak ilyen módon tud nőket szerezni az életébe, hogy megosztja a pénzét és az azon keresztül szerzett dolgait a nőkkel?

Ha nem tudja, hogy kell pénzt csinálni (és még mellé csak jóképű se), akkor a nők nem akarnak tőle semmit. Ez normális dolog? A hideg kiráz az ilyen típusú nőktől!

dec. 30. 13:05
 3/32 anonim ***** válasza:
84%
Van aki szerint igen, valaki szerint nem. Én például messziről kerülöm az ilyen felfogású férfiakat. A legtöbb ilyen nő, aki ilyen kapcsolatban van észrevettem támadja az olyan nőket, akiknek igenis van szabadidejük, illetve nem ezt az életet élik, mint amilyet te leírtál. Számomra ez arra igazolás, hogy zavarja őket, hogy más nőknek jobb sors jutott. Mert én például nem támadok senkit, azért mert máshogy élnek.
 4/32 anonim ***** válasza:
53%
Sztem nem. Vagyis - ha neki ez az útja, ez az ad örömöt, akkor persze, hajrá. De nem szabadna senkit sem rákényszeríteni. Az más kérdés, hogy az oroszlánrészét illene bevállalni, ha otthon mereszti a seggét hosszabb távon htb-ként vagy munkanélküliként, és nem krónikus beteg (de ez ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is).
 5/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ahol elvárások vannak az sehol se normális. azzal nincs baj, ha a két fél felosztja egymás között a teendőket, de úgy, hogy maradjon idő önmagunkra is.
dec. 30. 13:11
 6/32 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk most, hogy vannak gyerekek, van egy munkamegosztás, ahol én ezt csinálom, de a párom meg más dolgokat csinál, neki is elmegy azokkal az ideje. De már a gyerekek előtt is sok éve együtt voltunk, ő tudott tanulni, fejlődni én meg folyton (önként!) bevállaltam valami főzést, amivel jól elment az egész napom, hát ma már azt mondom ez h_lyeség volt. Házitündéreskedésre meg feleségeskedésre pazarolni a legszebb éveimet.
dec. 30. 13:12
 7/32 anonim ***** válasza:
88%

Ha eltartják megfelelő színvonalon, akkor igen, mert ez a munkahelye.

Minden más esetben csak annyi a dolga neki is, amit a férfi is magától, kérés nélkül megcsinál.

dec. 30. 13:46
 8/32 anonim ***** válasza:
69%
Nem, és rohadt unalmas már ez a téma.
dec. 30. 13:54
 9/32 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nőnek nem az a feladata hogy házias legyen mikor 8orat dolgozik naponta, egy férfi is fozhet moshat takaríthat süthet nem a nőtől kell elvarni mindent csak mert Ő A NŐ !!
dec. 30. 14:16
 10/32 anonim ***** válasza:
92%
Sokan ott tévednek el, hogy ma már a legtöbb nő teljes munkaidőben dolgozik, és még ezen felül mindent csináljon meg otthon is. Ha mind a két fél dolgozik, akkor otthon is meg kell osztani a feladatokat. Észbontó, hogy ezt még magyarázni kell. Van persze olyan, ahol csak a férj dolgozik, a nő meg csak otthon tevékenykedik. Van, aki családanya akar lenni, gyereket nevelni, mosni, főzni, takarítani. Más meg több diplomával karriert épít, és dolgozik. Egyik sem gond, ha erre vágyik.
dec. 30. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!