Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Veszekedések,drámák nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedések,drámák nélkül sivár lenne az élet?

Figyelt kérdés
néha kellenek a jó kis veszekedések szitkozódások igaz?

dec. 29. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Hát nekem rohadtul nem hiányzik a veszekedés. Négy éve vagyunk együtt a férjemmel, talán két esetet tudnék veszekedésnek nevezni. Szerencsére nincs szükségünk a cirkuszolásra ahhoz, hogy izgalmas legyen az életünk.

Az első férjemmel egy életre eleget veszekedtem, bár az utolsó három évben már inkább csak ráhagytam a dolgokat, annyira untam már, hogy a legártatlanabb dolgokból is képes veszekedést kirobbantani.

A mostani férjemmel meg, ha valakinek valami nem oké, azt meg tudjuk beszélni normálisan, és egyikünk sem veszi személyes sértésnek, ha a másik szóvá teszi, ha valami éppen nem tetszik.

Ennek semmi köze ahhoz, hogy mekkora a szerelem, egyszerűen csak egyikünk sem élvezi a veszekedést, és szerencsére van ennél sokkal jobb időtöltésünk is.

dec. 30. 01:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem kellenek. Kimerítő, fárasztó, semmi értelme, és sehová nem vezet, csak egymás megutálásához.

Más egy vita, ahol érvek mennek, és egyik-másik enged, ez teljesen oké, meg más, amikor kiabálás, tányérdobálás, veszekedés a semmin, esetleg egymás szidalmazása.

Utóbbi 0%-ban fér bele bármilyen kapcsolatba.

jan. 1. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem. De aki csak a balhét ismeri otthonról, annak lételeme a veszekedés és ha a párja jól bánik vele inkább kidobja, mert az túl fura neki :D
jan. 1. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!