Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Személyiség problémám vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyiség problémám vagy csak sivár párkapcsolatom okozhatja ezt a defektemet?

Figyelt kérdés
Nyitott, kommunikatív ember voltam mindig is, régen sok-sok beszélgetés kellett hozzá, hogy egy fiúhoz, majd férfihez kötődni tudjak, pl osztálytársba, edzőtársba zúgtam bele szökőévente. Óriàsi változás történt, ami szörnyű. 16. éve vagyok a párommal, fiatalon kerültünk össze. Olyan 7-8 éve rengeteg férfi iránt lesznek tovatűnő érzéseim, akik kifejezik felém emberi szimpátiájukat, elhívnak egy rendezvényre,vagy csak munka közben meghívnak egy italra, vagy beszélgetések közben kialakul egy összhang.Nem teszek semmit ezekkel az érzésekkel, mindig elfojtom őket, csak kiakadok, hogy már megint...( Évi 1 van kb).Tiszta gáz. Mitől van az, hogy régen közömbös tudtam maradni, most már nem?
2024. jan. 23. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ingerszegény a környezeted, az életed, minden eseménynek tudsz örülni. Ennyi.
2024. jan. 23. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Attól hogy tartós kapcsolatba kerültél...

Én imádom a férjem,nem is kellene már soha más,25 éve vagyunk együtt,

de néha,fel támad bennem ilyen romantikus érzés,hogy milyen

mikor először megcsókolsz valakit,mikor szerelmes leszel valakibe..

Aztán ahogy jön,el is múlik.Ráadásul nálam ez mindig is párosult

azzal,hogy a férfiak szerint,nagyon erős kisugárzásom van,

és bizony még most is van hogy észre veszem,meg-meg néznek a férfiak.

Ez egyszerre jó és rossz is.A monogám kapcsolatoknak viszont nem tesz jót.. :-))

2024. jan. 23. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, második, én is erős kisugárzású, némelyek által csinosnak mondott nő vagyok, és a kommunikációm is többek szerint közvetít egy vonzó kisugárzást, pozitivitást. Minden szavakat, mintha én írtam volna.
2024. jan. 23. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Szavadat
2024. jan. 23. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A 16 év miatt.
2024. jan. 23. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!