Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sivár az életem nincs barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sivár az életem nincs barátnőm mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eluralkodott rajtam elkeseredettség a magány a depresszió szorongok nincs társasági életem se munkám. 24f
2013. aug. 13. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor keress munkát!
2013. aug. 13. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni, az majd leveteti a feszültségedet, hiszen az agyad endorfint fog termelni, ami jó érzés :) Munkát meg próbálj meg keresni annak ellenére, hogy milyen a gazdasági helyzet, hiszen a megélhetésedet jelenti :)
2013. aug. 13. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerezz barátnőt! Nekem azért akad némi társasági élet, van munkám, hobbim, céljaim, de mégis csak egy nagy üresség az életem, mert sosem volt még barátnőm, és tuti, hogy nem is lesz.
2013. aug. 13. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ma pont ezen tűnődtem ma napközben, tényleg rossz érzés, letöri az embert. Én már 35 vagyok, huzamosabb ideje nincs állásom sem, így ismerkedni sem merek.

Szinte ezzel kel fel és fekszik az ember, hogy mi lesz. Legszebb évei mennek el az embernek.

Lekötöm magam itthon munkával, szabadidőmben kerékpározok, de mégsem teljes élet. Egyetem után hazaköltöztem, szétszóródtunk, idehaza nem találtam barátokra, de elég lenne egy barátnő is.

2013. aug. 13. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Adom a 4-est.
2013. aug. 13. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok és még tanulok. De az élet úgy néz ki velem is kib*szott társasági és párkapcsolati szempontból. Perpillanat annyit tudok mondani, hogy az élet szar és kapni fogod a szart, és senkit se fog érdekelni hogy szar neked. Szimplán ne add fel, próbálj meg abból erőt meríteni hogy annak ellenére hogy éppen ilyen szerencsétlen vagy nem adod fel és élsz tovább próbálkozol ha 100szor akkor 100szor ha 1000szer akkor 1000szer ha 1000 000 szor akkor ... és így tovább most borzasztó bölcs voltam, de úgy gondolom vagy legalábbis nekem ez a hozzá állás jönne be. De mind emberek vagyunk neked is valami hasonló bejönne, lehet.
2013. okt. 2. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!