Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett sok lány érzelmileg sivár és hideg manapság?
Főleg a 20+ korosztályra értem akik potenciális jelöltek nekem. a kamaszokról most ne beszéljünk az más téma.
Eddig korrekt voltam velük de most már erőteljesen elgondolkodom hogy egy utolsó tahó legyek-e mert ez egészen nem normális hogy el vannak szállva a semmire sokan.
A korotokat és a nemeteket feltüntetnétek?
Megint a jó öreg általánosítás!
Képzeld, én pont ugyanezt tapasztaltam veletek, pasikkal kapcsolatban!
23/L
én úgy érzem kifogytam... lassan 20 leszek..
de félek nem fogok tudni nekivágni a nagybetűs életnek.
Első vagyok.
Az emberek között alapból ritka a normális. Ebben a korosztályban pedig más tényezők is közrejátszanak, szóval ne csodálkozzunk.
Tudod mit? Legyél tahó. Ha neked ennyit számít, ha te ki vagy vele elégedve, ha tahó vagy, akkor ennyit rólad.
Ha te tahó, érzelmileg sivár stb csajjal kezdesz, az is a te hibád.
Komolyan, a párkeresés mindenkinek nehéz, de én még sosem pattogtam azon hogy a fenébe is milyen sok a páwa vagy stb, és lehet nekem is divatmajomnak kellene lennem. Dehogy, mivel nekem az nem adja. Ha nekem a társadalom 1%a tetszik, akkor megkeresem őket. Ha neked az érzelmi sivárak nem tetszenek, akkor ne is akarj korrekt lenni velük, hagyd őket a p*csába. De akinek a vérében van a tahóság, az csinálja....
miért? kis naiv, szeretetre vágyó csajként pont olyat fogtam ki, aki csak szexet akart.
utána mind olyanokat, akik pótléknak akartak, mert valaki jobbat nem kaphattak meg, vagy minden mindegy csak nő legyen alapon ismerkedtek.
az összes ajtóstul rohant a házba, 1. randi után már taperolt, rámerőszakolta a csókjait, egy nap 40x felhívott, minden lépésemről számoljak be, ezt ne csináld, azt ne csináld különben balhé lesz, az utcán nem nézhetsz oldalra csak a lábad elé, miaz hogy nem vetted fel a telefont a tanóra közepén...
nem is ismer 1-2 randi után még, de már tegyem szét a lábam, mert ha nem, rögtön talál mást, mondogassam hogy szeretem meg hiányozzon, mikor még ki se alakult semmi, találkozzak vele mindennap és ne legyen ettől herótom...
betegesen kötődjek valakihez, akit alig néhány napja ismerek, de elnézzem ha ő nem szeret, hanem mindenféle titkolt csajok után epekedik akiket nem kaphat meg, legyek a cs.icskája, rabszolgája de egy szavam se legyen, ha pl. pont én akarnék szexet, az nem úgy van hogy én akarhatok bármit is...
elszállva? csak védekezek a csalódások ellen
kössz nem kell mégegy újabb kretén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!