Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lett sok lány érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lett sok lány érzelmileg sivár és hideg manapság?

Figyelt kérdés

Főleg a 20+ korosztályra értem akik potenciális jelöltek nekem. a kamaszokról most ne beszéljünk az más téma.

Eddig korrekt voltam velük de most már erőteljesen elgondolkodom hogy egy utolsó tahó legyek-e mert ez egészen nem normális hogy el vannak szállva a semmire sokan.

A korotokat és a nemeteket feltüntetnétek?

2013. máj. 4. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Megint a jó öreg általánosítás!

Képzeld, én pont ugyanezt tapasztaltam veletek, pasikkal kapcsolatban!

23/L

2013. máj. 4. 18:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A sok balf*sz pasitól aki átverte és összetörte a szívét!!!
 3/12 A kérdező kommentje:
ott a kérdésben kiemelve hogy sok...tehát nem mind. nem általánosítottam
 4/12 anonim ***** válasza:

én úgy érzem kifogytam... lassan 20 leszek..

de félek nem fogok tudni nekivágni a nagybetűs életnek.

5/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Az emberek között alapból ritka a normális. Ebben a korosztályban pedig más tényezők is közrejátszanak, szóval ne csodálkozzunk.

2013. máj. 4. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
En magam is es egy nagyon jpo fiu baratom is a regi vagasu sracok taborat erositjuk. Elegge nehez a helyzetunk mert hiaba keresgelunk es optimistan jarunk-kelunk, nem vagyunk kepesek belefutni ertelmes, kedves egyedulallo lanyokba. Szenvedeslyes ferfiak vagyunk mindketten es bankodunk. Voltak mar baratnoink, mindig tenyerunkon hordtuk oket. De nem voltunk papucsok. Nehez ez annak aki igaz szivu, lelku.
2013. máj. 4. 18:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Tudod mit? Legyél tahó. Ha neked ennyit számít, ha te ki vagy vele elégedve, ha tahó vagy, akkor ennyit rólad.

Ha te tahó, érzelmileg sivár stb csajjal kezdesz, az is a te hibád.

Komolyan, a párkeresés mindenkinek nehéz, de én még sosem pattogtam azon hogy a fenébe is milyen sok a páwa vagy stb, és lehet nekem is divatmajomnak kellene lennem. Dehogy, mivel nekem az nem adja. Ha nekem a társadalom 1%a tetszik, akkor megkeresem őket. Ha neked az érzelmi sivárak nem tetszenek, akkor ne is akarj korrekt lenni velük, hagyd őket a p*csába. De akinek a vérében van a tahóság, az csinálja....

2013. máj. 4. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert minden pasi atvagott eddig csak hitegettek..25L
2013. máj. 4. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Én azért mert megszoktam, hogy egyedül vagyok, a pasik meg mindig egyből bele akarnak gázolni az én kis magánszférámba. Még kb. nem is ismerem őket és már azt akarják hogy szeretgessem, ölelgessem őket mintha az anyjuk lennék... 26/L
2013. máj. 4. 18:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

miért? kis naiv, szeretetre vágyó csajként pont olyat fogtam ki, aki csak szexet akart.

utána mind olyanokat, akik pótléknak akartak, mert valaki jobbat nem kaphattak meg, vagy minden mindegy csak nő legyen alapon ismerkedtek.

az összes ajtóstul rohant a házba, 1. randi után már taperolt, rámerőszakolta a csókjait, egy nap 40x felhívott, minden lépésemről számoljak be, ezt ne csináld, azt ne csináld különben balhé lesz, az utcán nem nézhetsz oldalra csak a lábad elé, miaz hogy nem vetted fel a telefont a tanóra közepén...

nem is ismer 1-2 randi után még, de már tegyem szét a lábam, mert ha nem, rögtön talál mást, mondogassam hogy szeretem meg hiányozzon, mikor még ki se alakult semmi, találkozzak vele mindennap és ne legyen ettől herótom...

betegesen kötődjek valakihez, akit alig néhány napja ismerek, de elnézzem ha ő nem szeret, hanem mindenféle titkolt csajok után epekedik akiket nem kaphat meg, legyek a cs.icskája, rabszolgája de egy szavam se legyen, ha pl. pont én akarnék szexet, az nem úgy van hogy én akarhatok bármit is...

elszállva? csak védekezek a csalódások ellen

kössz nem kell mégegy újabb kretén

2013. máj. 4. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!