Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lehet menni ilyen hideg időben kettesben (első randi), ha a lány nem akar moziba menni?
Figyelt kérdés
Az áthívás túl személyes , első randin nem szokás , mozit nem szereti , korizni én nem tudok , mi van még ?
Köszi !:) 16/F
2013. febr. 9. 19:25
2/10 anonim válasza:
Menjetek a Kék osztrigába , ott mindig jó meleg van! :D
3/10 anonim válasza:
Utcasöprés XD Nem... Öhhhmm... Séta egy szép parkban, erdőben... utána egy kis sütizés... ez általában bejön.
4/10 anonim válasza:
Üljetek be egy kávézóba egy forrócsokira. :)
6/10 anonim válasza:
Vidd el bowlingozni vagy csak üljtek be egy aranyos kávézóba. Bár szerintem az is romantikus ha hóban sétáltok :) én ezeknek örülnék :) 15/L
7/10 carpediem1983 válasza:
Kocsiba, aztán irány McDrive
8/10 anonim válasza:
Hidegben is lehet sétálni, csak jól fel kell öltözni. :)
9/10 anonim válasza:
a bowling tényleg jó ötlet :D van mit csinálni, nem csak ücsörögtök kukán, ha épp megakad a beszélgetés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!