Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan kerüljek ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek ki ebből a helyzetből? Ùgy èrzem totàlisan elbutulok màr.

Figyelt kérdés
Tömören megpròbàlom leìrni.Az előző pàrom intelligens, èrtelmes volt sokat tanultam tőle.4 vègzettsége volt. Csakhogy ivott mint az àllat, agresszìv volt. Mègis engem ùgymond "kordàban tartott" jòl neztem ki, rettenetesen sokat dolgoztunk ketten. Szètszòrt jellem vagyok, nincs sok szervezőkèpesegem. Neki volt. Nem is a piàlàs lett a vège, hanem hogy rommà dolgozruk magunkat együtt. Kijöttünk a munkàban. Igazàbòl az àllandò alàzàsàbòl lett elegem, mert ő mèg többet akart, hajtott. Szerettem, de kikèszültem a vègere teljesen , èn 33 , ő 49 èves volt. Azèrt vèget vetettem a kapcsolatnak.Utàna azt hittem hogy szar a helyzet. Egyedül vittem a vallalkozàst ès szenvedtem, ugyan annyi munkàval. Aztàn egy èvre rà, a mostani pàrom odajött hozzàm egy büfènèl.Itt lakik 30 eve ő is ahol èn, ő 30 , èn 35 vagyok. Először èn költöztem le hozzàjuk, aztàn hozzàm költözött. Ők ùgy èltek a 4 öccsèvel mint az àllatok, megsajnàltam. Reggel felkel, elmegy ùgy ahogy van, egèsz nap valahol kavar , nem èrdekli semmi. Ùgy viselkedik mint egy gyerek. Vàrja, hogy főzzek neki , szemetel. Imàd. Szeret. Ùgy hìv hogy nyanya amit utalok. Azzà is akar tenni? Egy szarrà? Tönkretett egy csomò dolgot, tartozik, nem adja vissza. Rettenetesen jòl kommunikàl, manipulál. Különben nagyon èrzèkeny ember, vagy annak mutatja magàt.. ha kidobom , sìr, összeesik, megsajnàlom. Azt hiszem nagyon nagy bajban vagyok. Reggelente elmegy , egèsz nap chipszet ,csokit eszik, kavar, hoz visz dolgokat elvan a haverokkal., Magàhoz làncol , függőben tartja az esemènyeket. Eltűntek dolgok. Egy katasztròfa az egèsz, azt hiszem kezdek totàl szarrà menni.. Az ösztöneimre hat. Kihasznàl teljesen. Tulajdonkèpp az egèsz kapcsolatot a szex tartja össze. Ő rettenetesen fèrfias èn meg màr teljesen meghülyültem. Szellemileg nulla. Egyszerűen màr nem bìrok gondolkodni az egèsztől. Sokkal gyorsabb, az esze gyorsabban jàr mint az enyèm, felületes, de ezèrt rendszeresen beelőz. Remèlem ertitek mire gondolok. Nem tudom hogy szabaduljak meg tőle, hogy kerüljek ki a hatàsa alòl. Most kezdek totàlisan tönkremenni...

#kihasználás #gerinctelenség #sivàr pàrkapcsolat;
2018. okt. 19. 10:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Vegyük sorra. Volt a 49 éves srác, aki hiába volt 4 szakmája biztos nem volt intelligens, egy intelligens ember nem bánik így azzal, akit szeret és nem egy büdös alkesz. Mellette egy papucs voltál, aki rád erőltetette a saját életformáját és manipulált. Aztán jött a tróger srác, aki az előző ellentéte, de ugyanúgy papucs vagy mellette, ő is eléri, amit akar. Nem értem hol itt a probléma és mi ez a tanácstalanság? Túlságosan befolyásolható vagy, és tudat alatt élvezed, mert még mindig nem lépsz ki belőle és engeded a 2. pasiknak is, amit az elsőnek. Tudom, hogy egyfajta biztonságérzetet ad, ha papucs az ember és irányítják, vannak ilyen típusú emberek, de kikészülsz tőle. Azt tanácsolom, hogy lépj ki a srác életéből és végre foglalkozz magaddal, azzal, hogy neked mi a jó.
2018. okt. 19. 10:45
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
1 tiszta pillanatodba, amikor realizálod a helyzeted, összecsomagolod a cuccát, kirakod és bezárod az ajtót. Ha kell zárcsere. Ha van rá lehetőséged akkor pár napra másnál húzod meg magad.
2018. okt. 19. 10:49
 3/19 anonim ***** válasza:
67%

"Az ösztöneimre hat. Kihasznàl teljesen. Tulajdonkèpp az egèsz kapcsolatot a szex tartja össze. Ő rettenetesen fèrfias èn meg màr teljesen meghülyültem."

Lépj ki az ösztönvezérelt világodból, és kezdj el értelmi alapon cselekedni, ami hozza magával azt, hogy nem egyezel ki azzal, ami téged lehúz, és mersz nemet mondani, bármekkora csődör is az ágyban, ha belül a lelke kong az ürességtől. Csak rajtad áll, hogy lesz-e változás, mert nyilvánvaló, hogy neki így kényelmes és remek.

2018. okt. 19. 10:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el a közeléből, ez az egy megoldás. Saját lakasodat add ki és menj albérletbe pár hónapra.
2018. okt. 19. 11:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van :-( Egy szempontbòl. Viszont ott kezdődik a problèma, hogy èn sajnos egy elèggè, "szàraz, munkamàniàs, preciz, tùlbiztositott" jellem vagyok. Emellett vagyok rendezetlen ès szervezetlen. Igen, ez nem jò. Az előző pàrom egy " laza" alkesz volt. Tehat oldott rajtam. Mikor itt hagyott.( kidobtam) utàna egèszen szarul lettem görcsöltem, itt fàjt, ott fàjt, orvoshoz rohangàltam. Merev voltam mint egy bot. Pszichoszomatikus tünetek. Teljesìtmènykènyszer. Sajnos azèrt kellenek nekem az ilyesmi emberek. Csakhogy ez màr sok.... Lazìtani tudnèk a kapcsolaton meg magamon, de meg tud fogni dolgokkal, pl. hozott egy szàmìtògèpet nekem( az enyèm szervizben van fel eve) meg ilyen kènyszerdolgokkal zsarol.... ezen rengeteget gondolkodtam màr. Először ki kellene kerülnöm a hatàsa alòl.
2018. okt. 19. 11:14
 6/19 A kérdező kommentje:
Az előző parom meg megszervezte a dolgaimat, rengeteget segìtett.. ez nem olyan egyertelmű. Igazàbòl nem tudom hogyan kezdjem el a mostanit leèpìteni.. először el kellene èrnem , hogy ne a nyùl vigye a puskàt..
2018. okt. 19. 11:16
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem leépíteni kell, hanem kivágni mint a macskát s.arni! Lehetőleg még ma!

Egyszerűen nem érzed vele jól magad, akkor nem értem min gondolkodsz.

2018. okt. 19. 11:23
 8/19 A kérdező kommentje:
Kettes vàlaszolò! Ezt a trükköt az előzőnèl csinàltam. De itt nem vàlik be....MÀR TÙLSÀGOSAN KIVAGYOK EHHEZ A VERZIÒHOZ PSZICHÈSEN! Nem birnèk màshoz költözni se màr pàr napja. Totàl depressziòs vagyok.
2018. okt. 19. 11:24
 9/19 A kérdező kommentje:
Nègyes vàlasznàl is ugyan ez a vàlaszom mint az előbb.. utolsò: egyszerűen nem tudom kirakni .. Multkor is kitettem, itt sìrt mint egy gyerek az ajtò előtt.Àllitolag az anyja kiskoràban otthagyta őket. Azèrt ilyen.
2018. okt. 19. 11:28
 10/19 A kérdező kommentje:
pàr napja=par napRA !
2018. okt. 19. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!