Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan kerüljek ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek ki ebből a helyzetből? Ùgy èrzem totàlisan elbutulok màr.

Figyelt kérdés
Tömören megpròbàlom leìrni.Az előző pàrom intelligens, èrtelmes volt sokat tanultam tőle.4 vègzettsége volt. Csakhogy ivott mint az àllat, agresszìv volt. Mègis engem ùgymond "kordàban tartott" jòl neztem ki, rettenetesen sokat dolgoztunk ketten. Szètszòrt jellem vagyok, nincs sok szervezőkèpesegem. Neki volt. Nem is a piàlàs lett a vège, hanem hogy rommà dolgozruk magunkat együtt. Kijöttünk a munkàban. Igazàbòl az àllandò alàzàsàbòl lett elegem, mert ő mèg többet akart, hajtott. Szerettem, de kikèszültem a vègere teljesen , èn 33 , ő 49 èves volt. Azèrt vèget vetettem a kapcsolatnak.Utàna azt hittem hogy szar a helyzet. Egyedül vittem a vallalkozàst ès szenvedtem, ugyan annyi munkàval. Aztàn egy èvre rà, a mostani pàrom odajött hozzàm egy büfènèl.Itt lakik 30 eve ő is ahol èn, ő 30 , èn 35 vagyok. Először èn költöztem le hozzàjuk, aztàn hozzàm költözött. Ők ùgy èltek a 4 öccsèvel mint az àllatok, megsajnàltam. Reggel felkel, elmegy ùgy ahogy van, egèsz nap valahol kavar , nem èrdekli semmi. Ùgy viselkedik mint egy gyerek. Vàrja, hogy főzzek neki , szemetel. Imàd. Szeret. Ùgy hìv hogy nyanya amit utalok. Azzà is akar tenni? Egy szarrà? Tönkretett egy csomò dolgot, tartozik, nem adja vissza. Rettenetesen jòl kommunikàl, manipulál. Különben nagyon èrzèkeny ember, vagy annak mutatja magàt.. ha kidobom , sìr, összeesik, megsajnàlom. Azt hiszem nagyon nagy bajban vagyok. Reggelente elmegy , egèsz nap chipszet ,csokit eszik, kavar, hoz visz dolgokat elvan a haverokkal., Magàhoz làncol , függőben tartja az esemènyeket. Eltűntek dolgok. Egy katasztròfa az egèsz, azt hiszem kezdek totàl szarrà menni.. Az ösztöneimre hat. Kihasznàl teljesen. Tulajdonkèpp az egèsz kapcsolatot a szex tartja össze. Ő rettenetesen fèrfias èn meg màr teljesen meghülyültem. Szellemileg nulla. Egyszerűen màr nem bìrok gondolkodni az egèsztől. Sokkal gyorsabb, az esze gyorsabban jàr mint az enyèm, felületes, de ezèrt rendszeresen beelőz. Remèlem ertitek mire gondolok. Nem tudom hogy szabaduljak meg tőle, hogy kerüljek ki a hatàsa alòl. Most kezdek totàlisan tönkremenni...

#kihasználás #gerinctelenség #sivàr pàrkapcsolat;
2018. okt. 19. 10:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezt is te írtad ki...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Már akkor kidobhattad volna, de csak kérdezel, és kérdezel. 35 éves vagy, meg kéne tanulnod már tisztelni magad, és felemelt fejjel járni és élni. 57 N

2018. okt. 19. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Itt az a lényeg, hogy a kérdező leányzőt ez a semmi pasas annyira megkeféli mindig, olyan jól, hogy ettől lett teljesen függő. Akkor sem tud lemondani róla, ha tönkremegy bele. Ez van. Ezért van vele.

Most mit mondjunk erre?

2018. okt. 19. 14:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsò, ez kicsit alpàri ìgy nem? Hidd el azèrt mas jò tulajdonsàgai is vannak. Imadja a gyerekeket. Apàs, gondoskodò. Sportos. Mindìg jòkedvű alapbòl. Jòszìvű. Itt mas is a horog,nem csak a szex. Mindenkinek van jò ès rossz oldala is. Mèg a letutibbnak is. Csak nem mind1 mit rakunk a mèrleg kèt serpenyőjèbe. Az pl. ami nàlam negatìv, ( pènz haracsolàs) màs nőnèl pl. pozitìv lehet..
2018. okt. 19. 15:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Èn alapvetően puritàn vagyok.
2018. okt. 19. 15:42
 15/19 A kérdező kommentje:

Irtam, hogy nem egyszerű. Ha kidobom, megpròbáltam a mùlt hèten is 2x, pl.azzal zsarol, hogy bepakolja a kocsijàba azokat a cuccokat, amit közösen vettünk , de az èn pènzemből.Pl. laptop. A kocsit is èn szereztem neki. Igaz ingyen volt, de egy 120at èr. Az sem erdekelt, hogy elvitte a cuccaimat, leszartam, csakhogy itt kezdődik a probkèma, hogy akkor ANYÀMÈK BEENGEDIK!hogy mèrt? Mert olyan szarul megy a vàllalkozàsom, hogy NEM TUDNÉK KIFIZETNI EGY ALBÈRLLETET, SOK MINDENRE NINCS PÈNZEM. pl. Az èn kocsimat rendbehozni. Mèrt engedik be? Mert engem is ki akarnak tenni!

Ellenem dolgoznak, mert nekik simcs pènzük most! Multkor a vizet is elzàrtàk. Itt hozzà kell tennem, hogy azert ilyen szar a helyzet mert kètoldalròl szorongatnak. Elvileg nagyon szeret, ùgy is èrzem, de nem tudom mennyire akarja csak a "pèmzemet" ( hàz stb.) Ide beletartozik, hogy olyan munkàm van, hogy màr kezdek belerokkanni.

2018. okt. 20. 07:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Most is elvàllalt egyedül egy olyan munkàt amivel foglaljozom, mert megmutattam anno neki hogyan kell csinàlni, de tripla àron!
2018. okt. 20. 10:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Tanàcsot vàrsz, közben minden hozzàszolásodban véded. Nem tudunk segîteni. Van egy régi módszer. Írd le mi szól a kapcsolat mellett, és mi ellene. Amelyik sor hosszabb, az a nyerő. Sok sikert hozzà.
2018. okt. 21. 11:14
 18/19 anonim válasza:
hát nekem ez nagyon úgy tűnik hogy azért nem akarsz megválni tőle mert képtelen vagy egyedül lenni. ebből pedig az következik hogy csakis akkor fogsz rájönni, hogy neked ő nem kell, ha már tisztában vagy azzal , hogy egyedül is képes vagy megmaradni. jelenleg nem így gondolod, nekem az jön le ebből az írásból. az idősebb párod mellett valószínűleg kiveszett belőled az "egyedül is képes vagyok boldogulni" ösztön, aztán most ennek iszod a levét. most kezdheted elölről az önállósodást. kezdve pl úgy, hogy szembe nézel mindennek ami akkor fog történni ha elhagyod. ideje keménynek lenni és a Saját életedet a kezedbe venni. mélyvíz kell ide, mert különben sosem mászol ki ebből. egyik napról a másikra, minden előzmény nélkül, meg kell neki mondani, hogy itt és ma végeztetek, nincsen tovább. a vállalkozásod is egyenesbe fog jönni, ha te magad egyenesbe kerülsz végre
2018. okt. 23. 21:59
 19/19 A kérdező kommentje:
18- as. Köszönöm a vàlaszod! Tegnap egy baràtnőmmel àlbeszeltük az egèszet ès èn is erre jöttem rà. Nekek kell valahogy "felszìvnom" magam...
2018. okt. 24. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!