Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Kezd ebből a helyzetből nagyon elegem lenni.
Figyelt kérdés
Ismerősök szerint jóképű okos aranyos vagyok, több lány barátom is azt mondja, hogy nincs velem semmi baj. Ne értsetek félre nem vagyok ekkora nagyképű, ez szimplán ismerősök véleménye alapján írtam le. Már nagyon szeretnék egy barátnőt végre, aki a társam lehet mindenben, de eddig képtelen voltam találni. Nyitott vagyok, nem keresem a kifogásokat, utóbbi időben még leszólítok lányokat is, természetesen udvariasan nem alpári stílusban... és mindig ugyanaz. Beszélgetek velük, egész jól megy a beszélgetés, felveszem őket facen, és hirtelen mintha szellemeknek írtam volna. Ha elhívok valakit randira, akkor rávágja igen, és nem jön el randira. Kezdem magam Ufónak vagy számkivetettnek érezni.. nem hiszem el, hogy ennyire szörny lennék. Tudtok esetleg olyat tanácsolni, hol ismerhetnék meg értelmes embereket? Mert én már nem is tudom hol kereshetnék és kezdem feladni a reményt, hogy lesz valaha is barátnőm. 24F2018. okt. 1. 18:26
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ismerőseid nem merik neked megmondani az igazat és ezért tévedésben élsz. Figyelj arra, amit az ellenségeid mondanak, ők látják legjobban a hibáidat!
2/3 A kérdező kommentje:
Az ismerőseim nem hazudnak, és ha tévedek azt a képembe mondják... De nem tudod megítélni, hogy tévednek-e vagy sem, mivel nem ismersz.. De azért köszi a hozzászólást
2018. okt. 1. 18:57
3/3 anonim válasza:
nincs szexualis kisugárzásod sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!