Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Veszekedések,drámák nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedések,drámák nélkül sivár lenne az élet?

Figyelt kérdés
néha kellenek a jó kis veszekedések szitkozódások igaz?

dec. 29. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem, rohadtul nem. Minden kapcsolatban vannak időnként viták, amiket meg kell tanulni normálisan lezárni. Nem szitkozódni. Ez a “hihi olaszosak vagyunk” nekem inkább suttyóság. Felnőtt emberek tanuljanak meg urakodni magukon, ha pedig elszakad a cérna, meg kell beszélni, bocsánatot kérni, stb. Soha egyszer nem veszekedtünk kiabálva meg hasonlók.
dec. 29. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
A c*gánysoron. Intelligens emberek között nem.
dec. 29. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

A párommal eddig nem voltak veszekedéseink és drámáink, egy-két kisebb vitánk volt, de azokat hamar meg tudtuk beszélni. Egyikünknek se hiányzik, hogy feleslegesen egymásnak essünk.

Akkor lenne sivár az életünk, ha nem utaznánk, nem mennénk programokra, ha nem lennének ambícióink a magán és a közös életünkben, ha nem lenne szociális életünk, ha nem fejlődnénk. Ezek nélkül lenne sivár az élet, de az csak előny, ha veszekedésektől mentes.

(#1-es, annyira utálom, amikor az olaszost ilyen értelemben használják, mert egy valódi olasz - mint amilyen a párom - ha fel is emeli a hangját, nem agresszív és könnyen lenyugszik. Tudom, hogy te se így gondolod, de vannak, akik igen, és annyira zavar.)

dec. 29. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

Hát igen inkább vitázni kéne, a konfliktusok miatt kompromisszumot kötni, de az a baj hogyha sok a nézeteltérés az egyik minimum bele fog fáradni, elmúlik a lowe hiába maradnak együtt akár életük végéig. Nyilván a veszekedés sokkal rosszabb viszont néha nem árt mert hiába érvelsz te aszertívan, normális hangnemben ha úgyse fogja fel, vagy megteszi, de megint ugyanott lesztek idővel.

Vagyis bár nem vagyok a káromkodás, tányérdobálás híve olykor lehet pozitív hatással.

dec. 29. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

#4 megérkezett azzal a válasszal, amitől menekülni kell. Lefordítom: “ha valami konfliltust nem sikerül rendezni, de már elegem van, akkor jól lekiabálom a másik fejét. Megfélemlítem, elnyomom, mert képtelen vagyok intelligensen megoldani. Néha egy kis ordítozás akár tettlegességig belefér.”

Nem, ez nincs rendben. Aki képtelen a problémáit normálisan megbeszélni, az alkalmatlan egy párkapcsolatra.

dec. 29. 13:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem lehúz lefáraszt. Inkabb másra szánnám azt az energiát. Nem arra hogy összetörjön a képem hogy na még egy sz.r kapcsiban vagyok.
dec. 29. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

7 évig éltem ilyen kapcsolatban, mert azt hittem az a normális. Lelkileg kiégtem.

Nem, nem kell a veszekedés. Annyi embert kell elviselni muszájból, akár rokon akár munkatárs, legalább otthon legyen meg az a személy aki megért és egy hullámhosszon vagyunk. Nyilván az érzéseknek nem lehet parancsolni, és ha olyan emberbe szeretsz bele akiről később kiderül, hogy nehéz vele együttélni, pl makacs, lusta vagy bármi egyéb. Ezek lehetnek konfliktusforrások, de alap esetben nem kell ilyen.

Én legalábbis így állok hozzá, és van bőven tapasztalatom.

dec. 29. 15:28
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
28%
Tudod, kedves 1-es, a veszekedés hőfoka nagyban függ a kapcsolat mélységétől is. Az eső feleségemmel, akit végül is csak "jobbat úgysem találok" felkiáltással vettem el, a 18 év alatt egyszer sem kiabáltunk. Higgadtan megbeszéltünk mindent, legyen szó bármiről. A második feleségemmel 26 éve imádjuk egymást, és/de éppen ezért rettenetesen ki tudjuk akasztani a másikat. Nyilván többet vársz el az imádott párodtól, és ezért nagyobb a csalódás is.
dec. 29. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Nálam nem függ ettől, kedves 8as. Nem kell cukormázba forgatni, hogy akivel mélyebb a kötelék azzal nagyobbak a viták, ez egy belemagyarázás. És nagyon gyenge manipuláció, hogy imádom meg többet várok tőle. Két felnőtt intelligens ember nem fog ajtót csapkodva veszekedni. Rám senki ne emelje a hangját, én sem tenném. Sunnyó dolog, ahogy mondtam is, és tartom is. Minden esetben törekedni kell a normális vitára, mert szeretem és tisztelem a párom, így is bánok vele. Ha valami miatt komolyabb a nézeteltérés, akkor pedig minimum a bocsánatkérés.
dec. 29. 17:21
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
28%
Az, hogy te még nem találkoztál nagyon nagy szerelemmel, semmit nem jelent, kedves utolsó.
dec. 29. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!