Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet beleszeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet beleszeretni egy olyan férfiba, akinek az élete ilyen unalmas, monoton és sivár?

Figyelt kérdés

Magyarországon a férfiak 90-95%-a nagyon olyan életet él, ami a nők számára egyáltalán nem vonzó és nem izgalmas. Nincs életük.

Tehát tegyük föl: reggel 6-kor felkelnek minden nap, bemennek a melóhelyükre, ott vannak délután 5-ig, aztán hazamennek, megnézik a Barátok Köztöt, utána lezuhanyoznak majd Counter Strike-oznak a számítógépükön este 10-ig, majd lefekszenek. És ez megy hétfőtől-péntekig. Majd szombaton elmennek a haverjaikkal, berúgnak, vasárnap kijózanodnak, hétfőn indul újra az egész.

Ha egy férfi élete ilyen unalmas, szürke és egyhangú és sivár, akkor joggal tehetik föl a kérdést, hogy miért akarna egy nő járni velük? Miért akarna egy nő lefeküdni velük? Miért akarna egy nő bármit egyáltalán tőlük?

És ha ilyen érzéssel indulnak neki az ismerkedésnek, akkor nem is fog túl könnyen menni. Ráadásul ezek a kérdések jogosak is, valóban, miért akarna egy ilyen unalmas életű férfival egy nő kapcsolatba lépni? Hogy neki is ilyen unalmas élete lehessen?

2019. júl. 14. 10:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki így gondolja, az túl sok Blikket olvas. Plot twist: egy átlagos embernek nem izgalmas az élete, és bizony, az ideje nagy részét alvással meg munkával tölti. Férfiak is, meg nő is.

Akinek izgalmas cowboy meg cowgirl kell, az bizony csalódni fog.

És ha lesz is kapcsi-kapcsi a két "uncsi" emberke között, akkor még többet fognak dolgozni, mert a gyereket pelenkázni meg etetni kell. És bizony úgy telik el a következő 20 év, hogy alig látják egymást. Bizony, ez van, lehet sírni.

2019. júl. 14. 10:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg sem fordult a fejedben, hogy ketten már élhetik máshogy is az életüket, mi?
2019. júl. 14. 10:13
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Tipikus női gondoltatmenet mindent a férfitól vár el . Mivel a nőknek unalmas az életük mástól várják el hogy szórakoztassák és hogy vicces legyen mert savanyú, és túl komolyak. Azt hiszik hogy lyuk van a lábuk között meg is kapják. Ilyen fajta nőt messzire kerülni kell ! Nem jó semmire!

A másik dolog ! Aki cszik nem néz barátok köztet és nem dolgozik , hanem napi 10-16 órát játszik.

2019. júl. 14. 10:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy a férfiak 90-95%-ának egyáltalán lenne munkája, barátai, rendszeresen zuhanyoznának stb. Amit leírtál abban legalább az alapok megvannak, amire lehet építeni. Egyébként lehet, hogy valakinek unalmas az élete, de ha összejön valakivel,akkor megjön a kellő motiváció, hogy más programokat is kipróbáljanak, ahova egyedül nem volt kedve vagy nem volt kivel elmenni.
2019. júl. 14. 10:47
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
Úristen :D fel nem tudom fogni épp ésszel még mindig, hogy hogyan lehet az, hogy egy FELNŐTT férfi haza megy meló után és elkezd játszani. Ezt nem tudom megérteni, azt meg végképp, hogy minden nap. Én beleorulnek az ilyen életbe bár ez nem is élet. Ilyen férfibe is bele lehet szeretni, bár nem nevezném férfinek, attól még lehet rendes ember és intelligens is humoros stb, lehetnek emberi értékei, mint minden embernek, szóval lazán lehetséges, én csak ezt a fajta "életet" nem tudom megérteni.
2019. júl. 14. 10:48
 6/15 Noren1989 ***** válasza:
92%

Nos, nagyon jó a kérdés /mégsem az/.

Egy jókora általánosításra alapozva egész jó sztorit kreáltál.

A helyzet az, hogy pl magamból kiindulva, nincs egy darab utazós képem se, pedig évente kiruccanok erre-arra. Akkor egy nő, amit lát, az az, hogy ok, van macskája, nyilván trógerkodik naphosszat, semmi értelmeset nem csinál...

A hobbijaimat nem nyilvános csoportokban publikálom, ergo azt se látja az ember lánya. Tehát ott tartunk, hogy egy magányos, egyedül élő, négyfalközt el-levő pasas vagyok, hobbik nélkül...

Érdekes elképzelés. Ehhez képest idén fogyasztottam a 7. barátnőmet, ergo erre már legalább ennyi nő kíváncsi volt.

Másfelől, a nőknek is vannak típusaik /általánosítás megint/. Vannak, akiknek felvállaltan mindene az utazás, ezer nyelvet beszélnek...nekik nyilván hasonló társ kell.

De azért a legtöbb ember, lássuk be, napi szinten nagyrészt kötött, időben, térben.

2019. júl. 14. 11:18
 7/15 anonim ***** válasza:
28%
Annó ikor így éltem azon csodálkoztam, hogy miért szólnak hozzám a nők, mert ez az élet tetszett nekem és nem láttam benne a csajok helyét. Aztán csak lett olyan aki miatt ezzel szakítottam és bár értem az ilyen nők (és férfiak) problémáit is, ezt egy olyan kérdésnek tartom, ami magától megszokott oldódni. Ha meg nem, akkor meg így van jól. Nem lehet vele mit kezdeni.
2019. júl. 14. 11:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen természetes, hogy ha TE valakit monotonnak és unalmasnak tartasz, akkor nem tudsz beleszeretni. Èrthetō. Viszont a vélemények emberenként különböznek, elōfordulhat, hogy akit te unalmasnak látsz, az másnak érdekes. Ennyit errōl. Te leírtad a saját véleményed, de nem èrtem, hogy miért beszélsz az összes nō nevében........
2019. júl. 14. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez magyarorszag , szerinted van kedve barkinek elni ? Amikor elmesz dolgozni este hazaersz hulla faradt vagy , penz ami megjon ho elejen az semmire nem eleg a szabad idore foleg nem , munka mellett itt idod sincs semmire!
2019. júl. 14. 11:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem értem mi bajod, szerinted mivel kellene tölteniük az idōt, vagy konkrétan mit vársz el? Mindenkinek olyan élete kéne legyen, hogy hetente utazgat, körbe járja a világot? Szerinted mitōl lesz unalmas valaki élete? Attól, hogy dolgozik vagy filmeket nèz? Vagy attól, hogy kimozdul a haverjaival hétvégén? Én úgy gondolom, hogy a mindennapi munka vagy mindennapi hobbik, stb. nem szükségszerūen unalmasak, sok ember megtalálja az örömöt, a saját lélek jelenlétét bennük. Pl. Ha egy kicsit is szeretem a munkámat, akkor nem úgy élem meg, hogy bemegyek szenvedésképp aztán várom, hogy hazajöjjek oszt kész. A munkában töltött idō is nem valami olyan, ami ellentétes lenne az élettel, fōleg ha valaki kedveli a munkatársait, munkahelyen is szocializálodik, új embereket ismer meg, beszélget, érdeklōdik, akkor máris teljesen más, mint annak, aki csak úgy bemegy s számolja az órákat, hogy hazamehessen.

Haverokkal is nem csak azért megy ki az ember föltétlenül, hogy berúgjon, az otthon töltōtt idō is nem föltétlenül unalmas, ha valaki képes arra, hogy érdekes elfoglaltságot találjon, akár egy jó könyv olvasása, vagy jó film, gasztro, hobbik, bármi, amiben fejlōdhet és tud örömmel mesélni késōbb errōl. Te mit tartasz érdekes elfoglaltságnak konkrétan? Azonkívül, hogy gyk-on másokat kritizálsz?

Amit leírtál, az szerintem egy olyan fajta hozzáállás, amivel bármerre is fordul az ember, beszürkūl minden. Ilyen hozzáállással bárhova mész, ha nem találod meg az örömöt a mindennapokban, akkor tökmindegy, hogy hol vagy és kivel. Az unalmas emberek elutaznak a világ tulsó felébe, ott is unatkozni fognak, ha közben nem képesek arra, hogy feltalálják magukat, épp úgy, mint a mindennapokban, mondjuk belássák azt is, hogy ez nem egészen a környezetüktōl függ.. de van aki hajlamos arra, hogy ráfogja mindig, hogy a környezete tehet errōl és semmit sem változtat.

2019. júl. 14. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!