Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet beleszeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet beleszeretni egy olyan férfiba, akinek az élete ilyen unalmas, monoton és sivár?

Figyelt kérdés

Magyarországon a férfiak 90-95%-a nagyon olyan életet él, ami a nők számára egyáltalán nem vonzó és nem izgalmas. Nincs életük.

Tehát tegyük föl: reggel 6-kor felkelnek minden nap, bemennek a melóhelyükre, ott vannak délután 5-ig, aztán hazamennek, megnézik a Barátok Köztöt, utána lezuhanyoznak majd Counter Strike-oznak a számítógépükön este 10-ig, majd lefekszenek. És ez megy hétfőtől-péntekig. Majd szombaton elmennek a haverjaikkal, berúgnak, vasárnap kijózanodnak, hétfőn indul újra az egész.

Ha egy férfi élete ilyen unalmas, szürke és egyhangú és sivár, akkor joggal tehetik föl a kérdést, hogy miért akarna egy nő járni velük? Miért akarna egy nő lefeküdni velük? Miért akarna egy nő bármit egyáltalán tőlük?

És ha ilyen érzéssel indulnak neki az ismerkedésnek, akkor nem is fog túl könnyen menni. Ráadásul ezek a kérdések jogosak is, valóban, miért akarna egy ilyen unalmas életű férfival egy nő kapcsolatba lépni? Hogy neki is ilyen unalmas élete lehessen?

2019. júl. 14. 10:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Egyebkent ez kozel igaz a magasan kvalugikalt szakemberekre, a nap jobbreszet munjaval toltik monoton, este otthon vsnnak, tanulnak, jatszanak. Aztan van aki megtehrti hogy vegyen egy kabriot es hetvegen azt csinal amit akar, vagy elurazik ket hetre a szeselszigrtekre, vsgy barmi, maris nem olyan uncsi. Es vannak akik kotetlen mjnkaidoben dolgoznak vagy eppen tanulnsk, ami eleg atlagos, ezt lehet elvezni, es vanskinek jobban megy vsn akinek kevesbe nem? De ez mindenhol igy ven kezdve Japantll, Amerikan at Ujzelandig bezarolag.
2019. júl. 14. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Én ugy gondolom minden csak viszonyitás kérdése. Pl én szeretek motorozni ez sok embernek, hogy hu de szuper, de ha pl egy motorossal beszélek aki tud figurákat egy kerekwzni ilyesmi, ahhiz képest az én motorizásom unalmas kis tötyógés.
2019. júl. 14. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
Az emberek többsége így él. Összegyűjt évente egy-két nyaralásra, utazásra, ha tud, de az életünk nagy részét így töltjük. Mondjuk itt jönnek be a hobbik. Én nő létemre, olvasok, sportolok, festek, rajzolok, színházba járok, régebben nyelvet tanultam, táncoltam, ezeket most is szívesen csinálnám, de lassan már nem marad szabad estém. Nyilván szívesebben ismerkednék én is hasonló kaliberű pasival, de nem kizáró tényező, ha nem ilyen. Tudod, én egy beszélgetés után döntöm el, hogy érdekes ember-e, nem abból, hogy van-e ideje, pénze utazni.
2019. júl. 14. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, ha az instagram világából nem húzod ki a fejedet.
2019. júl. 14. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
# 13 Hozzád hasonlókból kéne több. :) Színházba akár én is elmennék néha, ha volna kivel. Másabb az, ha van kivel kimozdulni.
2019. júl. 14. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!