Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz ha kezdek belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha kezdek beleszeretni egy tőlem 7 évvel fiatalabb lányba?

Figyelt kérdés
Az egész abból jön ki hogy a korrombeli barátnőimmel nem jöttem ki.Nem viselkedés vagy ilyesmi,egyszerűen nem értettek meg engem.Ez a lány más,kicsit elvont,de egy nagyon bújós,vissza fogott lány,kicsit magának való csendes.Ami először elkezdett vonzani az a stílusa,kicsit elvont de hihetetlen nőiesé teszi.A másik a lelkivilága.Szinte rokon lelkek vagyunk.Ő is olyan érzékeny mint én.Amúgy ez volt az egyik ok ami miatt a korrombeli nőkkel nem bírtam tartós kapcsolatot kialakítani.A legutóbbi barátnőm között 3 és fél év volt,de ő is a munkába temetkezett kb.Nem tudom mit tegyek,nem beszéltem erről a lánynak,a szülei amúgy tudják hogy szoktunk néha együtt lógni ha az időnk engedi,de ilyenről nem beszéltem neki és annak a gyanúja is megvan hogy esetleg én is tetszem neki.23 éves vagyok amúgy.
2018. aug. 11. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Jól kijöttök egymással? Megvan az összhang? Akkor meg ne stresszelj! ;)
2018. aug. 11. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

A te korodban még igen, mert a lány, még nem nő, hanem kislány. Ebben az életszakaszban sok még a 7 év, ha a lány 20+éves, az már működő képes.

Két külön életciklusba vagytok egyébként.

2018. aug. 11. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Finom a fiatal pipihusi!
2018. aug. 11. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Oh? Jobb lett volna úgy kérdezni, hogy "Mennyire gáz ha kezdek beleszeretni felnőtt 23 évesként egy 16 éves tinilányba?"

És igen, nyilván oka van, hogy nem bírsz felnőtt nőkkel rendes kapcsolatot kialakítani (mint a tinilányokra izguló férfiak 99%ának) de attól még nem vagy a lelki társa ennek a gyereknek. Attól, hogy te a korodhoz képest éretlen vagy, még nem azt jelenti, hogy normális lenne vele kezdened. Mert ő is benne lenne a dologban, gondolom... Egy tapasztalatlan, éretlen kislánynak mindig hatalmas ego növelés, ha egy érett, felnőtt férfi érdeklődik iránta, hiszen a korából adódóan még nem tudja felmérni, hogy az illető finoman szólva nem túl lenyűgöző.

Ne legyenek illúzióid, kérdező, ha a lánnyal felnőtt korában találkoztál volna, nem lenne ilyen nagy megértés köztetek. Ő is olyan lenne, mint a többi nő, akivel nem jött össze rendes kapcsolat. Az egyetlen ok, ami összetart titeket, az az, hogy ő még naiv, éretlen (hiába emeled ki hogy milyen nőies) és ezért fel tud még nézni rád.

2018. aug. 11. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
30%

Nem gondolom, hogy gáz, vagy beteges lenne. Igen, divat mindenkibe belerúgni, akire nem illik a sablon, de ez akkora marhaság... Azért 7 év nem a világ. Szüleink, nagyszüleink korában arra néztek furcsán, ha nem volt legalább 5 év korkülönbség, de gyakoribb volt a 10. És nem 40 éves korukban házasodtak jellemzően, és nem, ez már nem a középkor, amikor a szülők már kiházasították a kisgyerekeiket. ;)

Gyakorlatilag egy korosztály vagytok. Oké, van köztetek pár év... és?? Mennyire beteg elgondolás az, hogy két ember csak akkor érthetné meg egymást, ha mindenben azonosak? Ha szeretitek egymást, jól érzitek magatokat egymással, és hasonlóak az elképzeléseitek, akkor hajrá! Ezek sokkal fontosabb dolgok, mint hogy számértékileg "tökéletes" minden stimmeljen.

Egyébként meg ne dramatizáljuk már túl... egy 16 éves jócskán nem kisgyerek, egy 23 éves meg nem egy kivénhedt nyugger.

2018. aug. 11. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy bejövők-e neki,csak gyanítom.Jól szoktunk magunkat érezni egymás társaságában.Ja és a legutóbbi kapcsolatom is azért mert tönkre mert a lány elvileg állandóan a munkahelyén volt.Mondjuk bennem az is felvetődött hogy talált valakit bár tagadta.
2018. aug. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!