Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Képesek volnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Képesek volnátok beleszeretni egy olyan srácba, akit fiatalabb (14-17) korotokban utáltatok? (Hosszú! )

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel, volt egy legjobb barátotok, aki valami olyasmit csinált, ami számotokra egyáltalán nem elfogadható erkölcsileg (hazugság, árulás, vagy más gusztustalan tett, amit el tudtok képzelni). Tegyük fel, hogy végül is mind a kettőtökön múlt az, hogy évekig nem találkoztok (ezzel valószínűleg letudva őt gyáva, gerinctelen alaknak).

És tegyük fel, hogy ez a srác "titkos hódolóként" újra feltűnne az életetekben. (Ugye virág vagy üzenet a kapuban, mikor találkoztok akkor pedig a srác motoron jönne (motoros cucc és sisak, amit nem venne le) és annyiból állna a találka, hogy a srác elvisz motorozni és közben beszélgettek. A találkák elég sokáig úgy mennének, hogy a srác nem veszi le a sisakot. Az első csók is mondjuk úgy sülne el, hogy mondjuk a srác valami kendőt kötne a lány szeme elé, vagy ott tartaná a kezét (tudja, hogy a lány ilyen téren csalós :)). És csak akkor venné le a lány szeme előtt a sisakot, mikor már úgy érzi, hogy a "sisakos srácot" megkedvelte a lány.

Mióta nem találkoztak, a srác jellemben is és külsőleg is sokat fejlődött (pozitív irányba). Motor alatt nem valami Simpson-t kell érteni, hanem egy 696-os Ducati-t, és sisak alatt sem valami sima feketét, hanem valami jópofát (mondjuk egy festett mosolygós arc, vagy ilyesmi) kell érteni.

Belsős segítője akadna a srácnak (bár nem tudom, hogy a jelöltek mennyire csalódtak a srácban), akik tudnának segíteni. Az eset pedig olyan 3-4 éve történt, tehát nem annyira réges-rég.

CSAK ŐSZINTÉN! Tehát tényleg egy olyan srácra gondoljatok, akiben nagyot csalódtatok (bár a srác a mai napig emészti magát ezen, de ezt a lány nem igazán tudja szerintem).

Előre is kösz a válaszokat. :)

2010. máj. 29. 14:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én egy olyannal tuti nem mernék elmenni,akinek még a nevét se tudom...
2010. máj. 29. 14:42
 2/17 A kérdező kommentje:
14:42: Miért? Nemigen jellemző, hogy motorral rabolnak el valakit...
2010. máj. 29. 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
meg hát olyannal csókolózni, hogy azt sem tudom h néz ki...
2010. máj. 29. 14:46
 4/17 anonim ***** válasza:
jó kis mese...elmész randira többször is egy sráccal,aki nem veszi le a bukósisakot..apropo,ha megcsokol akkor le kell vennie,na mindegy ez hülyeség...én meg a husvéti nyul vagyok ha ez igaz
2010. máj. 29. 14:46
 5/17 A kérdező kommentje:

14:46 I.: Ebben mondjuk van valami.

14:46 II.: Ez egy terv, nem pedig egy megtörtént eset. Minden valószínűség szerint nem mennie ilyen zökkenőmentesen, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mit szólnátok, ha ilyen esetben az a srác volna a "lovag", akivel nem szépen zárult a kapcsolatotok évekkel ezelőtt.

A csókot meg leírtam, hogy hogy történne, ha megörténne még az előtt, hogy "felfedem kilétem".

2010. máj. 29. 14:51
 6/17 anonim ***** válasza:

aha, a hanja meg Dart Vaderé, mi? XDD

A motor maradhat:P

2010. máj. 29. 14:52
 7/17 anonim válasza:

én nem is értem.. ez veled történt?:S:D

na meg itt mia kérdés? hát persze h belelehet szeretni bárkibe:D eza sors fintora;):D:D

és lehet h megbánta a bűnét és jóvá akarja tenni..:D lehet hogy régen szerette a lányt (és ahogy megcsinálta az a "bűnös tettet"amiért haragszik rá a lány) csak nem mert ezután közeledni mert tutta h a csaj nem kedveli emiatt.. és msot így próbál közeledni:D

ennyit tudtam mondani ha nem érted szólj:D

2010. máj. 29. 14:55
 8/17 anonim ***** válasza:

*hangja

festett mosolygós arc a sisakon :'(LOL

2010. máj. 29. 14:55
 9/17 anonim válasza:

tolsó vok: míg írtam szövegem ti is.. és értem .. akkor te vagy a fiú:D:D háháá:D

hát sztem lehetséges:D:D

2010. máj. 29. 14:56
 10/17 A kérdező kommentje:

Évek óta nem találkoztunk, nehezen hiszem, hogy hang alapján felismerne.

Amúgy a motor megvétele is még ugyan úgy terv, mint ez az egész. (Nem emiatt akarom venni, tehát ha végül is nem próbálkozok be nála egy ilyennel, a motor akkor is meglesz. :D)

2010. máj. 29. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!