Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy nálam egy évvel fiatalabb fiúba kedek beleszeretni?
Figyelt kérdés
Mert nem tudom eldönteni, hogy engedjek-e az érzéseimnek.2015. jún. 1. 17:22
1/7 anonim válasza:
Nem ciki, semmi gond nincs ezzel, egy év nem nagy különbség. :)
2/7 anonim válasza:
Nem gond, ha te is tetszel neki, akkor mégis mi baj lehet? Én egyszer elküldtem egy fiút, csak mert pár hónappal fiatalabb volt mint én (én akkor már 18 voltam, ő meg kb fél év múlva lett volna). Pedig nagyon össze akart jönni velem.
Később összefutottunk, pár év múlva, és tök jó pasi lett, nagyon sajnáltam hogy elszalasztottam korábban :)
Te ne szalaszd el a tiédet!
3/7 A kérdező kommentje:
de mi van, ha egy kicsit alacsonyabb és vlkonykább nálam?
2015. jún. 1. 18:29
4/7 anonim válasza:
mi lenne? becsapódik egy aszteroida
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, de egyébként is kit érdekel, mit gondolnak mások? ;) Ha bejöttök egymásnak akkor hajrá!
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. azt nem tudom, hogy én bejövök-e neki, de nekem szimpi
2015. jún. 1. 20:25
7/7 anonim válasza:
Idővel megférfiasodik majd, és akkor majd nem fogod nagyobbnak érezni magad mellette. Velem is így volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!