Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek egy fiatalabb lanyt?!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy fiatalabb lanyt?! 14/F

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy 12eves lanyba... ez helyes szerintetek? Mar 7eve ismerjuk egymast es 1evig nem is lattam es sokat valtozott... mit tegyek?
2015. máj. 27. 07:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2015. máj. 27. 07:44
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
és mit csinálsz egy 12 évessel? elkíséred a játszóra?
2015. máj. 27. 08:21
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Helyes. Mindketten gyerekek vagytok még.
2015. máj. 27. 09:03
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
a ti korotokban nem számít ez a 2 év hívd el valahova
2015. máj. 27. 11:23
 5/14 anonim válasza:
34%

Most mi olyan érdekes ebben? Hogy mit tudna csinálni egy 12 éves lánnyal? Khmm..Hát ha a lány elég "érett" mármint vannak olyan lányok akik már elégé, na és akkor: csók, kézen fogás, ölelés, össze bújás, puszi. Tudom most majd mindenki mondja hogy egy 14 éves srácnak már más igényei is vannak. Szex. Na de ha a srác valóban szereti akkor csak tudd várni 2-3 évet.

Kedves kérdező, ha valóban szereted a lányt és tisztában vagy az élet korával és azzal hogy nem fog veled le feküdni(gondolom) akkor nincs olyan hogy nem lenne helyes. Én csak sok sikert tudok kívánni, és remélem tudtam segíteni:) ha még lenne kérdésed pl. mivel vágódj be nála akkor csak írj!:) 12/L

2015. máj. 27. 14:39
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
utolsó 12 éves lány, a válaszod kérlek mutasd meg az anyukádnak is.. 12 évesen még nagyon gyerek, normális kislányban még az igény se fogalmazódott meg egy kapcsolatra. mivel vágódj be nála? vigyél új ruhát a játékbabájának.
2015. máj. 27. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
32%
Sztem hivd el valahova asz fekzesd meg.
2015. máj. 27. 14:46
 8/14 anonim válasza:
100%

12 évesen még gyerekek vagyunk, igazad van. Én úgy írtam hogy vannak olyan lányok akik már éretebben tudnak gondolkozni/viselkedni. Persze ez nem mindenkire vonatkozik. Én amit írtam, azt tapasztalatból írtam. Anyukám ismer engem, szóval tisztában van ezzel. Hidd el nekem a 12 éves lányok 80% nem babázik már. 12/L

2015. máj. 27. 22:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy 14 éves fiú még érettség szintjén kb 12 éves lánnyal egyenlő. Abban semmi nincs ha együtt "járnak", megfogják egymás kezét, elmennek sétálni, együtt hülyülnek. Nyilván lesz puszi is. De egy normális srác nem fogja letapizni meg erőszakoskodni vele, ha szereti. Aranyosak lehetnek együtt.

18/L

2015. máj. 28. 22:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy helyes. :D
2015. máj. 29. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!