Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az nagyon gáz, hogy egy nálam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dhhj kérdése:

Az nagyon gáz, hogy egy nálam egy évvel fiatalabb fiú tetszik? (én 8. -os vagyok a fiú pedig 7. -es én 15 ő 14)

Figyelt kérdés

2015. máj. 18. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. A volt bnőm akkor 8.os volt én akkor 7.es. Csak egy bunkó volt de mindegy. Nem gáz a dolog. Ha működik akkor vágjatok bele nyugodtan. :)
2015. máj. 18. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ennyi idősen az az 1 év semmi.
2015. máj. 18. 21:26
 3/6 szandi1993 ***** válasza:
Mi pont Ugyanígy vagyunk a barátommal szerintem nem gáz :)
2015. máj. 18. 21:30
 4/6 anonim válasza:

A mi sulinkba jár egy csajszi aki 8.os a pasija 6.os

de ez már gáz

2015. máj. 18. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi!!!:D én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Szóval nem gáz:-)

8.-os lány

2015. máj. 18. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Tamii020408 Már miért is lenne gáz?Egyáltalán nem a kor számít egy kapcsolatban..

Nekem meg egy 2 évvel fiatalabb fiú tetszik,viszont mivel ő év vesztes,ezért 3-mal alattam jár,és mégsem tartom gáznak,mert 2 év szerintem nem sok.És valószínű én is tetszem neki,szóval akkor miért ne működhetne??Azért,mert ő 13,én meg 15?És?Kit érdekel?Ha valaki tetszik,ne azt nézd,hogy hány éves,mert az csak egy szám..pl.hiába vagy 18 éves,ami elvileg már nagykorúnak számít,ha belül még egyetlen 18 éves sem felnőtt..sőőt sokkal inkább gyerekes.És ez teljesen normális..a kor az csak egy szám.Van aki olyan elfogult,hogy számít neki,van,aki meg tágabb látókörű és nem zavarja.Ilyen vagyok én is..

És ezért mondom neked is,hogy ne érdekeljen,hogy gáz-e vagy sem..egyáltalán miért lenne az?? :D Egyáltalán nem,ha 2-3-mal alattad járna,akkor se lenne az.Szóval nyugi :D És amúgy is,ilyen esetben nincs olyan,hogy gáz vagy nem gáz...soha nem gáz,legfeljebb valakinek nem tetszik,de ne azzal törődj..ha tetszik,akkor ne érdekeljen,hogy hány éves ;)

2015. szept. 3. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!