Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeshet lányoknál hogy 1 tőlük fiatalabb vagy velük egy idős fiúba lesznek szerelmesek?
Figyelt kérdés
16-20 éves lányokra gondolok vagy csak tőlük idősebbekkel szeretnek lenni?2015. máj. 22. 16:47
1/8 anonim válasza:
ez a lánytól függ, de simán megeshet
2/8 anonim válasza:
biztos vannak sokan, hogy fiatalabbal jönnek össze.
személy szerint én 14 éves korom óta mindig a kicsit idősebbek társaságát szerettem.
most 20 évesen egyáltalán nem tudnám elképzelni magamat egy korombelivel sem, nem hogy egy fiatalabbal :) (párom 27)
3/8 anonim válasza:
A szerelem nem válogat, hogy most egy 20 éves lány egy 16, vagy egy 25 évesbe szeret bele. Az én párom is fiatalabb nálam. 21/L
4/8 anonim válasza:
Több ismerősöm is 1-3 évvel fiatalabb párt választott, bár ha tegyük fel 15 éves vagy abban azért ne nagyon reménykedj, hogy felcsíp egy 20 éves, mert azért ez elég nagy különbség ebben a korban. Amúgy meg hogy az istenbe jön a kérdéshez az anális szex kulcsszó...?
6/8 szandi1993 válasza:
A baratom is egy évvel fiatalabb mint én szóval megeshet :)
7/8 anonim válasza:
Nekem mindig az idősebb fiúk jöttek be, de a barátom - akivel másfél éve vagyunk lassan együtt - egy évvel fiatalabb nálam... :)
Nem a kor az ami számít, hanem hogy mennyire érett gondolkodású egy személy. Te is biztos ismersz nagyon okos 14-15 évest és IQ10-es 20-22 évest is... :)
8/8 anonim válasza:
En egy nalam masfel evvel fiatalabb fiuba vagyok szerelmes szoval igen megeshet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!