Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon különleges kapcsolat volt a miénk. 13 évvel fiatalabb mint én és nagyon szerelmesek és boldogok voltunk, még most is azok lennénk ha én nem adtam volna be a törülközőt. Ezt a bánatot hogy lehet átvészelni?
Figyelt kérdés
Amit nagyon hosszas gondolkozás után tettem meg. havi 300.000.- kiadás van.... igen a bankok miatt. hitelek.. egyszerűen nem tudtunk kifizetni egy hónapban ennyi pénzt. az exem viszont igen. ki akar békülni. én nem szeretem. de a családi béke és a kislány , na és főleg a pénz miatt muszály. ez egy kegyetlen állapot. mindig is azt mondtam hogy a pénz miatt sosem. de mivel ennyire kilátástalan lenne az élet a szerelmemmel, nem dönthettem mást. mikor már annyi pénzünk sem volt hogy miből is vesszük meg a kenyeret. ....tudom sokan elítéltek. de most ebben az esetben nem magam kellett néznem hanem a lányomét, és tudom hogy ezt a boldog az életben nem leszek egy férfi mellett sem. akárhogy is történjen. Úgy érzem Ő volt az igazi a nagy Ő!Nem tudom hogy éljem meg ezt a nagy bánatot....2009. márc. 23. 07:50
1/9 anonim válasza:
Én visszamennék ahhoz,akit szeretek. Nem érdekelne a pénz. Nekünk is kb ennyi befizetni valónk van. Nincs is rá pénzünk! De ezért elhagyni a szerelmem,h a régi gazdag segítsen? Én biztos nem tenném. Nekem is van gyerekem másfél éves, de még így sem érdekelne,ha elárvereznék a házat!Csak egy a fontos,h boldogok legyünk! Szülők háza mindig ott van,ha baj van. Hozzájuk is lehet menni. Nálatok nem? Én a szerelmet választannám,megsem próbálnám túltenni magam rajta.
2/9 A kérdező kommentje:
tudod nálunk a szüleim nem fogadták el. mert roma. hallani sem akarnak róla.... ugyhogy szülői segítségre nem számíthatok..sajnos.
2009. márc. 23. 10:00
3/9 anonim válasza:
sokan mondják hogy csak szerelem meg szeretet legyen a többi nem számít.Pedig ez butaság.Egy gyereknek ruha kell cipő kell,enni kell,iskolába jár stb.Ha most a szerelmet választod te utcára kerülhetsz a gyereket meg elviszi a gyámügy..Lehet lepontozni,de én a gyerekemért minden követ megmozgatnék.A nőknek néha nehéz döntések jutnak ez már évszázadok óta így van és sajnos néha ma sincs másképp.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ,hogy legalább TE megértesz!!
2009. márc. 23. 12:03
5/9 anonim válasza:
első vok. én is megértelek,de szerintem fontosabb a te és gyereked boldogsága. Albérlet? Szüleidet miért zavarja,h roma? Attól szerintük nem lehet jó ember? Próbáld a szüleid véleményét megváltoztatni és hidd el ők is segíteni fognak,h boldog légy,boldogok legyetek.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudom megmagyarázni nekik ,hogy nagyon jó ember. ők leragadtak ott és abból nem tágítanak.
az albérletet miből fizessük mikor nem jön annyi? teljesen kilátástalannak érzem.és a lányom boldogsága a legfontosabb számomra.és ne szenvedjen hiányt semmiben.
2009. márc. 23. 12:15
7/9 anonim válasza:
SZülőt meggyőzni arról,hogy hogy a párod nem olyan amilyennek elképzelik egyszóval:LEHETETLEN.Ha az embernek gyereke van és a gyerek boldog,akkor ő is boldog.szóval szerintem így gondolkodj.A második válaszoló voltam.
8/9 A kérdező kommentje:
ááá ez nálunk nem így működik ...sajnos.
2009. márc. 23. 20:51
9/9 anonim válasza:
én rád és a gyerekedre céloztam.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!