Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos a kiakadásom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kiakadásom vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Hazudott a párom és ez nekem sok(K) volt.

Elment valahova, de nem oda, ahová ő azt megmondta.

Nem csalt meg, bár eleinte azt hittem, mert nagyon furán viselkedett és ez az egész út nagyon gyanúsan festett.

Próbáltam hívni telefonon, de ki volt kapcsolva ( ahová ment, oda GPS kellett, egyszóval nem értettem, de azt sem, miért kapcsolja ki a telefonját.) Írtam neki messengeren is.

Órák múlva megdobott egy olyan üzenettel, hogy " majd hívlak". Ezután újra nem lehetett elérni.

Kiderült, hogy nem üzleti útra ment,mint ahogy nekem azt beadta, hanem lélekturkászhoz.

Természetesen neki állt feljebb.

Máskor mindig szólt,hogy hova megy, de most kepes volt a szemembe hazudni. És aki ilyenbe nem őszinte,másban sem lesz az.

A bizalom megrengett.

Lehet, hogy én reagálom túl, de nagyon rosszul esett.

Nincsenek neki olyan gondjai, inkább csak unalomból ment el.

Más is kiakadna?

Köszönöm a normális válaszokat és elnézést,ha kusza, de nagyon ki vagyok akadva.

nov. 21. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nem "unalomból" ment "lélekkurkászhoz", hanem szüksége van rá. Valószínűleg azért hazudott róla, mert tudja, hogy egy begyöpösödött pitsa vagy, aki még mindig ott tart, hogy pszichológushoz csak a "kattantak" járnak. Azon gondolkozz inkább, hogy ezt miért titkolta el (bár van egy-két tippem...). Ebben a sztoriban TE vagy a ludas, nem ő.
nov. 22. 01:46
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
A bolondokat én se szeretem. Ő még hazudik is. Szenvedjen vele más.
nov. 22. 03:33
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Nem akadnék ki. Problémája van elment szakemberhez. Véletlen nem mászol rà nagyon. Vagy attól félsz hogy rólad beszél?
nov. 22. 06:30
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Unalomból senki sem jár pszichológushoz, főleg, hogy a legtöbb még fizetős is, ennél azért vannak jobb programok amikre az ember unaloműzésből el tudja szórni a pénzét. A gondolatmeneteddel nagyjából meg is magyaráztad, hogy mivel vagy kivel lehet problémája a párodnak, én elég erősen elkezdenék magamba nézni a helyedben.

N

nov. 22. 07:06
 5/12 A kérdező kommentje:

Én nem ítélem el, aki pszichológushoz fordul.

Ő a változást ( több pénz) tőle várja. Megdolgozni nem szeret érte, hanem azt hiszi,ha megtisztul a lelke, akkor megnyeri a lottót.

Nő létemre én csinálok minden férfi munkát. Hiába szólok neki többször, fenn fekszik az ágyban és "majd". Mikor látja, hogy kezdem csinálni,mindig azt mondja" megcsináltam volna". De sose csinálja. Vagy ha igen, duzzog, kiabál, szitkozódik.

nov. 22. 07:43
 6/12 A kérdező kommentje:

És még annyit mondott, hogy lesz olyan, hogy a haverjával elmennek este, de nem fogja megmondani hova és miért,mert nem kell tudnom róla. Mert ha a rendőrség beviszi engem kihallgatásra, ne tudják semmit mondani.

Ezen (is) lesokkolódtam elég rendesen. Nekem nem kell ilyen ember, aki ilyen simlis dolgokat tervez és akinek titkai vannak.

nov. 22. 07:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A bizalmad nem rengett meg, mert alapból nem is volt. Tiszteletben kellett volna tartanod, hogy azt a dolgát ő úgy szeretné intézni, semmi rosszat nem tett. A bizalom az, hogy képes vagy elhinni, hogy nem csinál semmi rosszat még akkor se, ha esetleg nem akar téged beavatni valamibe.
nov. 22. 08:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Apám 3 évig járt pszichológushoz és azt mondta nem jár.

Ő dolga

nov. 22. 10:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy "lélekturkász"??? Beszélj már normálisan. Nem csodálom, hogy nem mondja el, ha így beszélsz róla. Egyébként ne legyetek együtt, ha szerinte egy léhűtő és semmit sem tesz meg, ő meg nem is bízik benned. Minek erölteted?!?!
nov. 22. 18:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom én is titokban járok "lélekturkászhoz", mert tudom, hogy az en párom is hasonlóképp tekint rájuk. Viszont úgy latom, hogy a ti kapcsolatotokban nem ez a fő probléma. Ahogy írod is, nem csinál meg dolgokat otthon, nyilván ez számodra szintén wgy negatív dolog. Ezen kívül pedog irod itt, hogy ha rendőrségre kéne mennie... Ha az ember ilyeneket mondd, akkor biztosan van mögötte valamilyen pszichológiai ok, amit igenis jól tesz, hogy kibeszél egy szakemberrel.
nov. 22. 19:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!