Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Muszáj egy szobában,egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj egy szobában,egy ágyban lenni a párunkkal?

Figyelt kérdés
Megmondom az őszintét, bármennyire is Szerelmes voltam, hosszú távon a gondolat, hogy sose lehetek egyedül egy légtérben,nem aludhatok egymagam, eléggé kiakasztónak tűnt. 30éves vagyok és nem laktam még együtt senkivel emiatt. Van esély rá, hogy találok valakit aki ugyanígy gondolkodik és élhetünk egy kétszobás lakasban?
nov. 20. 11:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%

Van párom és együtt alszunk, mert egyszobás + galériás lakásban élünk, de amúgy én is jobb szeretek egyedül aludni. Terülök, forgolódok, helyezkedek kedvemre. Amíg nyáron nem volt klímánk, sokszor lent aludtam a kanapén.

Párom sokszor éjszakába nyúlóan dolgozik, emiatt van bőven énidőm és tudok egyedül lenni. Őszintén, ebben a kis lakásban nem bírnám, ha minden egyes délután össze lennénk zárva, de szerintem ő sem. Mondjuk nyilván ilyenre megoldás, ha vannak külön-külön programjaink, míg a másik tud egyedül lenni.

Szóval szerintem nincsen semmi baj az igényeiddel, csak olyat kell találnod, aki nem akar teljesen rádtapadni és nem hisz abban, hogy este összebujcizva elaludni milyen kényelmes és cuki. Nem, egyáltalán nem kényelmes. :D

nov. 20. 13:14
 12/21 anonim ***** válasza:
12%

Nem muszáj, de ha nem akarsz, akkor az a kapcsolat semmit sem ér.

Remélem ezt a párodnak is időben elmondod, még mielőtt feleslegesen elkötelezné magát.

nov. 20. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem
nov. 20. 18:14
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A ferfiak a nojukkel szeretnek aludni , de lehet talalsz ugyan ilyen kenyes kis gyermek lelkut mint magad.
nov. 20. 20:38
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Mi sem alszunk együtt a férjemmel, horkol mint egy hajókürt. Attól még ugyanúgy szeretjük egymást.
nov. 20. 20:44
 16/21 anonim válasza:
48%

Mi is kétszobás lakásban élünk, és külön alszunk. Főleg én igénylem ezt, de az eltérő bioritmusunk miatt is ez a jó megoldás, pl.ő jóval korábban lefekszik, én éjjeli bagoly vagyok - ki tudja pihenni magát, és én is nyugiban ébren lehetek még.

Emellett nekem életem első 23 évében nem volt saját szobám, a két testvéremmel laktam egy szobában, és nagyon rossz volt, hogy nem sokszor nem csinálhattam, amit szerettem. Talán ezért is igénylem, hogy legyen egy kuckóm, ahova elvonulhatok. Attól még együtt is sok időt töltünk, és köszönjük, jól vagyunk.

Csak tényleg érdemes ezt viszonylag az elején tisztázni. De hidd el, nem ritkaság, és nem ördögtől való dolog.

nov. 20. 21:45
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat

A többieknek nem tudom mi fáj hogy bántani kell ezért...szeretek az aktuális parommal aludni,hozzábujni de kell a privát tér néha. Kövezzetek meg érte 😅

nov. 20. 22:28
 18/21 anonim válasza:
17: hát látod, akibe bele lettek erőszakolva a régi minták, azok leszavazzák azokat, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak... :D és habzik a szájuk, hogy "MIAZHOGYKÜLÖNALUDNI, GYEREKESVAGY, EZNEMSZERETET". :D
nov. 21. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:
18. Regi mintak? Alig multam 20 ! F
nov. 21. 17:10
 20/21 A kérdező kommentje:
18# dehát nem velük nem akarok egy szobában élni, akkor miért kell bántani?😅
nov. 21. 17:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!