Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj egy szobában,egy ágyban lenni a párunkkal?
Megmondom az őszintét.
31 éves vagyok és felőlem ott alszol ahol akarsz
Nekünk pont az lenne a gáz, ha nem így lenne. Ráadásul úgy is egy nagyobb légtérben vagyunk külön elfoglaltságainkkal is, hogy megüresedett mellettünk egy szoba. Bár részemről több oka is van, de párom sem akar átmenni. Alternatív terv lesz majd oda. Van egy baldahinos irodasarok nekem és a PC-től oldalra fordulva látom páromat a TV-vel. Nappali-szoba több funkcióval és nekem így tökéletes.
36/F
Pasasként mondom, jobb, ha nem alszol férfivel egy ágyban. :D
Velem eddig minden barátnőm kizárólag együtt volt hajlandó aludni, én meg így képtelen vagyok, mert reggelre képes vagyok a komplett ágyneműt kiforgatni magam alól a földre...
(erre beszereztem macskát, aki képes rajtam aludni vagy 5 órát, hogy meg se mozdulhatok....)
Egyáltalán nem muszáj. Mi is úgy vagyunk a férjemmel, hogy mind a kettőnknek szüksége van egyedül töltött időre. Most az egy elég nagy házban élünk, nagyon könnyen megoldható az elvonulás. De amikor egy szoba-konyhás lakásban éltünk, akkor is meg tudtuk oldani a külön töltött időt. Sőt, olyan is volt, hogy bár együtt éltünk, 4 napig nem találkoztunk, mert pont úgy jött ki a munkahelyi beosztásunk.
Annyi az egész, hogy egyértelműen és világosan kell mondani a másiknak az igényeidet. Ha a másik nem érti meg, megsértődik, akkor nem vagytok egymáshoz valók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!