Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Muszáj egy szobában,egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj egy szobában,egy ágyban lenni a párunkkal?

Figyelt kérdés
Megmondom az őszintét, bármennyire is Szerelmes voltam, hosszú távon a gondolat, hogy sose lehetek egyedül egy légtérben,nem aludhatok egymagam, eléggé kiakasztónak tűnt. 30éves vagyok és nem laktam még együtt senkivel emiatt. Van esély rá, hogy találok valakit aki ugyanígy gondolkodik és élhetünk egy kétszobás lakasban?
tegnap 11:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Megmondom az őszintét.

31 éves vagyok és felőlem ott alszol ahol akarsz

tegnap 11:35
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Biztois van olyan más is akinek ez megfelel.
tegnap 11:40
 3/17 anonim ***** válasza:
66%
Ha ezzel kezded az ismerkedést talán. Nehogy az illető meg szeressen mással aludni.
tegnap 11:44
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a témát sokkal többször láttam már, mint gondolnád. Szerintem vannak ezzel még így páran. Én megszoktam, hogy az elmúlt kb 10 évben szinte soha nem aludtam egyedül, szóval mondhatni megszoktam. De néha én is átmegyek a kanapéra, ha egyedül akarok lenni.
tegnap 11:45
 5/17 A kérdező kommentje:
2&4# köszönöm a nem bántó, normális választ☺️
tegnap 11:46
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Ez is igény kérdése. Kinek mi a jó. A szüleim pl mindig is külön aludtak. Édesapám a nyitott ablak mellett alszik télen is, anyukám meg 26 fokban érzi magát jól. Így külön aludtak és külön alszanak amúgy a mai napig is. De pl a férjem is mondta, hogy a szülei is mindig külön aludtak, mert az egyikük pacsirta volt a másik meg éjjeli bagoly. Én pl igénylem a férjem közelségét és akkor érzem rosszul magamat, ha nincsen mellettem. Nyilván, ha találsz egy olyan partnert aki hasonlóan gondolja, mint te akkor valószínűleg nincsen ezzel gond. Hasonló a hasonlót vonzza.
tegnap 11:51
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Nekünk pont az lenne a gáz, ha nem így lenne. Ráadásul úgy is egy nagyobb légtérben vagyunk külön elfoglaltságainkkal is, hogy megüresedett mellettünk egy szoba. Bár részemről több oka is van, de párom sem akar átmenni. Alternatív terv lesz majd oda. Van egy baldahinos irodasarok nekem és a PC-től oldalra fordulva látom páromat a TV-vel. Nappali-szoba több funkcióval és nekem így tökéletes.

36/F

tegnap 11:53
 8/17 anonim ***** válasza:
42%
A tökéletes kapcsolat alapja a külön háló, amit egy óceán választ el egymástól.
tegnap 11:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Pasasként mondom, jobb, ha nem alszol férfivel egy ágyban. :D

Velem eddig minden barátnőm kizárólag együtt volt hajlandó aludni, én meg így képtelen vagyok, mert reggelre képes vagyok a komplett ágyneműt kiforgatni magam alól a földre...

(erre beszereztem macskát, aki képes rajtam aludni vagy 5 órát, hogy meg se mozdulhatok....)

tegnap 12:15
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Egyáltalán nem muszáj. Mi is úgy vagyunk a férjemmel, hogy mind a kettőnknek szüksége van egyedül töltött időre. Most az egy elég nagy házban élünk, nagyon könnyen megoldható az elvonulás. De amikor egy szoba-konyhás lakásban éltünk, akkor is meg tudtuk oldani a külön töltött időt. Sőt, olyan is volt, hogy bár együtt éltünk, 4 napig nem találkoztunk, mert pont úgy jött ki a munkahelyi beosztásunk.

Annyi az egész, hogy egyértelműen és világosan kell mondani a másiknak az igényeidet. Ha a másik nem érti meg, megsértődik, akkor nem vagytok egymáshoz valók.

tegnap 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!