Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szex tart össze minket?
3 éve vagyok együtt párommal. ( Mindketten 22 évesek vagyunk).
2 éve élünk együtt, gyakorlatilag mindennap szexelünk, amikor nekem van a 2-3 görcsölős nap, akkor nem.
Elég sokat dolgozunk,tanulunk, igazából kevés időt töltünk együtt, csak a hétvégéink szabadok, de olyankor 2-3x is szeretkezunk.
Nem panaszkodni,vagy dicsekedni akarok, csak felmerült bennem, hogy lehet hogy csak a szex tart össze minket?
Szerintem ez 22 évesen normális lehet. Ha amúgy élvezitek egymás társaságát, akkor nincs baj.
Néha azért lehetne beszélgetni is persze, vagy a jövőről beszélgetni.
Szexen kívül közös program?
Elejétől kezdve ez van?
Szoktunk beszélgetni, de néha ugy érzem hogy csak lakótársak vagyunk ..
Persze lehet csak a női logika.
Menjetek el néhga színházba, moziba.
Amúgy sok pár szeretné, ha napi 2-3-szor szexelnének:)
"Szoktunk beszélgetni, de néha ugy érzem hogy csak lakótársak vagyunk Persze lehet csak a női logika."
Az érzések az pont nem a női logika... Ha ezt érzed, akkor ez úgy is van, hogy lakótársnak érzed magatokat. Próbálj egyedül merengeni, hogy ez tényleg így érzed magad? Hogy érzed magad?
Innentől meg lehet azon gondolkodni, hogy erre a kialakult helyzetre van-e megoldás.
Simán lehet, hogy csak a programok, beszélgetések hiányoznak jobban, ezen lehet segíteni, ha a partnered is nyitott rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!